Vill ni lyssna till en gripande livshistoria som berör på riktigt? Få värdefulla metoder för att skapa förändring? Eller utvecklas inom ledarskap, samverkan, bemötande och kommunikation?

Boka en föreläsning med Lasse ”Brandmannen” Gustavson!

I början av 80-talet drabbades Lasse av en fruktansvärd arbetsplatsolycka, som gav honom 40-procentiga brännskador av tredje graden på kroppen, och livshotande skador på lungorna. Efter två månader i koma, många operationer och omfattande rehabilitering kämpade han sig tillbaka till brandkårens utryckningstjänst igen, och blev även först att erhålla utmärkelsen ”Årets brandman”.

Idag är Lasse en oerhört uppskattad föreläsare med stor kunskap och många utbildningar inom motivationspsykologi, mental träning och ledarskaps- och organisationsutveckling. Han har inspirerat hundratals arbetsplatser och organisationer till viljan att se det positiva, hantera svåra händelser och skapa motivation.

Ni bjuds på massor av värme, humor och alldeles exceptionell inspiration – ingen går oberörd efter en föreläsning med Lasse ”Brandmannen” Gustavson!

Mer inspiration:

Bli bäst på kundmöten och försäljning – boka föreläsning med Vanessa Leporati!

Boka föreläsning om mångfald, inkludering & jämställdhet! 

Dela nyheten