Lasse Gustavson

Lasse Gustavson har lång erfarenhet av att föreläsa och utbilda inom ämnen som handlar om inspiration, kommunikation, bemötande, ledarskap, samverkan och målsättning. Efter en svår arbetsolycka kämpade han sig tillbaka till utryckningstjänst på brandkåren igen. Han blev den första i Sverige att erhålla utmärkelsen Årets brandman. Lasse konsulteras ofta i samband med svåra händelser, både nationella och internationella. Genom åren har han föreläst och inspirerat på hundratals arbetsplatser.

Lasse har studerat motivationspsykologi, mental träning och utvecklande ledarskap. Med ett unikt perspektiv, mycket värme och humor, levererar han både ny och tidlös kunskap. Han är idag utbildad handledare i Debriefing, Mental Träning, FIRO Grupp- och organisationsutveckling, ICC Coach m.m. Han ger också längre utbildningar i retorik och inre ledarskap.

Tillsammans med Lars-Åke Krantz har Gustavson skrivit boken Leva vidare. Boken handlar om Lasse före, under och efter olyckan som förändrade hans liv.

Vill ni ha en mycket engagerande, underhållande men också allvarlig historia är det Lasse Gustavson ni ska lyssna på. Hans berättelse och vilja att se det positiva fascinerar och inspirerar publiken varje gång. Han är idag en klassiker bland våra föreläsare och har genom åren fått oerhört höga och positiva utvärderingar.

Du ska anlita Lasse Gustavson när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna till en föreläsare som är oerhört kunnig inom kommunikation, bemötande, ledarskap, samverkan och målsättning
  • Få metoder och verktyg till att skapa förändring
  • Bli berörda och lyssna till en gripande livshistoria

Sagt om Lasse Gustavson:

”Jag var på Lasses föreläsning i Tidaholm den 19/2 jag måste bara säga att det var den bästa föreläsning jag har varit på.
Jag är varken arbetslös eller någon annan kris men det var mycket tänkvärt ändå. Helt suveränt. Det är så starkt av honom att ha kommit tillbaka.”

Förslag på teman:

-Dina tankar – Dina möjligheter.

-Ändra dina tankar och du ändrar din värld.

-Hållbart samarbete, om värden, etik samt glädjen i att lyckas tillsammans.

-Utforskande Kommunikation och Stödjande Laganda.

-Perspektiv till vardagens problem, ger kraft och inspiration.

-Mental träning, Mindfulness och Stressreglering.

-Personligt ledarskap, ditt ansvar och dina möjligheter.

-Kreativitet, en 7 stegsmodell om medvetet nyskapande.

-Andlighet, om storheten i att vara medmänniska.

Alternativa föreläsare

Mia Törnblom | Aron Anderson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.