Mi Ridell är superstjärnan som inte enbart briljerar som föreläsare, utan också är en av våra allra mest hyllade moderatorer, programledare och talartränare.

Med över 25 års erfarenhet som skådespelerska och artist har hon stor vana av att stå både på scenen och framför kameran i direktsändning, och är alltid förberedd på oförutsedda händelser.

Mi uppskattas särskilt för sin förmåga att som moderator behärska alla tänkbara ämnesområden, då hon alltid är oerhört påläst och engagerad inför sina uppdrag.

Deltagarna älskar henne för den sprudlande energi hon bjuder på, som skapar en fantastisk stämning bland publiken. ”Skönt att Mi använder publiken interaktivt så att vi får vara delaktiga i stället för att bara sitta och lyssna. Det gör det hela roligare och mer intressant” har sagts om Mi.

Som coach och utbildare inom retorik, mediehantering och framförande på scen guidar Mi Ridell er med trygg och varsam hand, så att ni så småningom känner er säkra på scenen inför publiken, såväl som framför kameran. Hon delar med sig av värdefulla tips och verktyg som lyfter er förmåga till nästa nivå!

Sagt om Mi som scen-och mediecoach:

”Jag har använt Mi Ridell för att utveckla mig i att tala inför publik. Som VD i en frivilligkedja ingår kompetensen ”något av en estradör” i befattningsbeskrivningen, vilket jag inte kände att jag hade, trots hundratals presentationer på olika möten genom åren.

Vid en lektion med bara mig och Mi gav hon mig verktygen och den inre känslan till att lyfta min egen förmåga inom området. Vi pratade, vi testade, vi filmade, vi utvärderade och vi filmade igen. Det kändes riktigt bra och blev ett stort lyft för mig. Vi har haft utvärderingsmöten och kommer att fortsätta hålla kontakten, jag kan ge Mi mina varmaste rekommendationer både inom detta område samt även inom hur du genomför digitala möten på bästa sätt.” – Peter Sjödahl, VD Woody AB

Gör som en stor skara nöjda kunder – boka Mi Ridell som föreläsare, moderator, programledare eller utbildare hos Talking Minds!

Mer inspiration:

Ny föreläsning med Jackie Kothbauer – ”The Business of You”!

Inspireras av en föreläsning om hälsa och träning – boka Leila Söderholm!

Dela nyheten