Framtidssäkra din kompetens och bli redo för att möta förändring. Uppgradera dig i den nya vardagen med Jackie Kothbauer!

Både företag och samhället genomgår en stor förändring just nu. Jackie Kothbauer räknar med att det tar fem år innan ringarna på vattnet efter pandemin klingar av. Därför behöver de flesta av oss fundera på: hur mycket förändring är jag redo för?

Förändringen innebär att:

  1. Det startas fler nya företag än någonsin i världshistorien.
  2. Fler byter jobb och de som stannar kvar får nya kollegor.
  3. Teknikskiftet och automatiseringen befinner sig på all time high.

Jackie Kothbauer tar sig an denna förändring i sin nya föreläsning ”The Business of You”! Där ger hon er verktygen för att klara av förändringen. Föreläsningen handlar om kompetensutveckling; att hantera förändring på jobbet, i omvärlden och göra sin personliga kompetensplan.

”The Business of You” beskriver framtiden och hur du framtidssäkrar din kompetens:

  • Del 1 FRAMTIDEN & OMVÄRLDEN
    Jackie Kothbauer beskriver vad som händer i världen och varför.
  • Del 2 BLI REDO ATT MÖTA FÖRÄNDRING
    Så här påverkas arbetsplatser och så här blir du redo att möta förändring. Steg för steg med frågor att arbeta med för att kunna ta eget ansvar för sin kompetensutveckling och hänga med i de nya kraven.

Boka Jackie Kothbauer genom att kontakta info@talkingminds.se för att lära dig framtidens kompetensbehov och ta reda på vad du och din organisation behöver för att möta en ny tid.
Gör skillnad på jobbet och i världen!

Mer inspiration:

”TILLSAMMANS!” – en helt ny föreläsning med Elizabeth Kuylenstierna!

Hur digitalisering påverkar dig – och hur du drar nytta av den!

Dela nyheten