Jackie Kothbauer

Jackie Kothbauer är en av världens främsta digitala futurister och satte fenomenet ’influencer’ på kartan i Sverige år 2010 med sin bok MEDIABABE. Hon är en av Nordens första Linkedin Influencers och har utsetts till en av Sveriges 100 bästa föreläsare tre år i rad av Event Effect AB (2018, 2019, 2020).

Att göra digital affärsutveckling kul och begripligt för alla 

Jackie brinner för att göra alla människor nätsmarta. Med underhållande filmklipp och pedagogiska exempel förklarar hon stora teknikskiften och kraven på förändring i olika branscher. Hon beskriver hur omvärlden, kunder och värderingar revolutionerar arbetsliv, konsumtion och massmedia. Att känna sig behövd och förstå sin roll i en allt snabbare verklighet är viktigt för människors motivation och delaktighet.

Att känna sig som en vinnare i framtiden

Hennes föreläsningar präglas av känslofyllda exempel och lärorika insikter. De får deltagarna att upptäcka hur de kan förändra världen och känna stolthet i sin vardag. Att förstå historien och blicka in i framtiden gör det lättare att förstå nya globala fenomen som Business Ecosystem, The Creator Economy, Social Selling och Community Marketing. Med konkreta råd och verktyg, om online och marknadsföring, visar Jackie Kothbauer hur medarbetare, kunder och partners kan bli en gemensam kraft för varandra.

Bakgrund som affärsutvecklare och journalist

Med sin yrkesbakgrund som digital affärsutvecklare och ekonomijournalist kan hon på ett fängslande och initierat sätt föreläsa om marknadstrender och digitalt konsumentbeteende, och hur man bygger kundrelationer och expanderar sin position i branschens olika ekosystem. Många vittnar om att de efter en föreläsning med Jackie fått nytt självförtroende, gått hem och gjort saker annorlunda – och fått resultat!

Aktuell med nya föreläsningar om The Creator Economy

Jackie Kothbauer har över 10 års erfarenhet av möten med människor och är författare till tre böcker. Hon har ofta synts i rutan som favoritexpert hos TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet TV och med Filip och Fredrik i Breaking News. Jackie var pionjären som satte begreppet ’influencer’ på kartan år 2010. Nu är det dags för nästa megatrend – The Creator Economy – i en ny föreläsning. Efter influencers är det dags för ’creators’ att revolutionera allt från produktutveckling till kundresa. Jackies förmåga att träffsäkert identifiera paradigmskiften inom online och marknadsföring ledde år 2018 till en plats på Ross Dawson Institutes globala lista över världens främsta kvinnliga futurister, bland annat i sällskap av modeoraklet Li Edelkort. På fritiden ägnar hon sig åt finansmarknaden, biohacking och går meditativa promenader.

 Sagt om Jackie

”Visionär, pedagogisk, rolig, varm, engagerande och peppande. Du får mig att vilja och våga.”

Alla Jackies föreläsningar går att få live, digitalt och förinspelat + arbetshäfte med övningar.

Förslag på föreläsningar med Jackie Kothbauer

Personal Branding 2021. Att trivas med sitt arbete och lyckas förverkliga sina mål är kul och stimulerande . Ibland är det dock svårt att nå fram till rätt människor och få saker att hända. Att fånga någons uppmärksamhet och engagemang kan göra stor skillnad. Utmaningen är att få människor att känna förtroende, vilja samarbeta eller köpa av dig. Hellre än av någon annan.

Känner du igen dig? Då har du kommit rätt! Ett personligt varumärke väcker större intresse för det du har att erbjuda. Dessutom uppfattas du som mer trovärdig och kunnig. Därför blir det lättare och känns tryggare för motparten att välja dig.

The Creator Economy for Business. När mediebruset ökade på 2000-talet blev marknadsföring smartare, mer träffsäker och näringsrik. Vi gick från reklam som information eller inspiration till Content Marketing och kundresa. Relevant innehåll, effektiv distribution och tydlig koppling till försäljning. Den perfekta föreläsningen för alla som behöver förstå den nya kunddialogen, öka sina kontakter och sitt inflytande över kunder, team,  kollegor, branschfolk, massmedia, investerare, m.fl..

Alternativa föreläsare

Anitha Clemence Judith Wolst


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.