Lisa Clefberg

Lisa Clefberg är en leg. psykolog, doktor i klinisk psykologi och ledarutvecklare på MT ledarskap. Hon är en erfaren och underhållande föreläsare och utbildare inom kommunikation, motivation, prestation, ett hållbart arbetsliv och ledarpsykologi. Med gedigen kunskap och erfarenhet inom psykologi levererar hon engagerande och lättillgängliga föreläsningar om allt som hjälper oss att kommunicera och bygga relationer på ett enklare och tydligare sätt.

Under sina över 20 år som föreläsare och utbildare har Lisa inspirerat och undervisat en mångfald av yrkesgrupper och organisationer (skol- och sjukvårdspersonal, IT-företag, juristfirmor, banker, forskare, socialtjänst, FN-personal och diplomater, m.m.). Hennes expertis sträcker sig över områden som kommunikation, stresshantering, självkänsla, psykisk hälsa, konflikthantering, krishantering och arbetsglädje.

Lisa brinner för att främja välbefinnande och hållbara relationer både i privatlivet och på arbetsplatsen. Hon kommer att ge er en användbar verktygslåda för självledarskap och självomhändertagande, så att ni får tillgång till konkreta tekniker och strategier som ni kan tillämpa direkt efter föreläsningen.

Med värme och humor skapar Lisa en interaktiv och inspirerande atmosfär där ni får aha-upplevelser, igenkänning och insikter om er förmåga att påverka och förbättra era arbetsliv och relationer. Hennes föreläsningar ger mod och inspiration till att ta steget mot förändring och utveckling.

Lisa föreläser också på engelska, och har stor erfarenhet av att arbeta internationellt då hon hållit både föredrag och utbildningar i många olika länder, så som Italien, USA, Chile och Australien.

Förslag på ämnen med Lisa Clefberg:

  • Stress och sömnbesvär
  • Stresshantering i företag och organisationer
  • Balans mellan arbete och livet
  • Arbetsglädje och en hållbar arbetsplats
  • Självkänsla
  • Relationer: kommunikation och konflikthantering
  • Ledarskap

Alternativa föreläsare

Louise Bringselius |Lena Skogholm


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.