Lisa Clefberg

Lisa Clefberg är leg. psykolog och har disputerat i Klinisk Psykologi vid Stockholms Universitet. Med ett brinnande intresse förmedlar hon psykologisk kunskap på ett tydligt, konkret och avdramatiserande sätt, som gör den mer lättillgänglig för åhörarna att ta till sig.

I över 20 års tid har Lisa föreläst och utbildat inom psykologi inför allt från personal inom skola och socialtjänst, psykologstudenter och skolungdomar, till forskare, IT-konsulter, FN-diplomater, läkare och annan sjukvårdspersonal.
Lisa är även ledarskapsutvecklare på MT Ledarskap.

Med stor expertis inom sina områden talar Lisa om stress, självkänsla, psykisk hälsa i arbetslivet, krishantering och om kommunikation, tidsplanering, motivation och arbetsglädje. Hon drivs av sin vilja att bidra till ett ökat välbefinnande och hållbara ömsesidiga relationer, både privat och i arbetslivet.

Lisa föreläser med fokus på att ta kontroll över hur vi vill må och vara i livet. Hon ger er en användbar verktygslåda för självledarskap och får er inspirerade till att må just ditt bästa jag. Med värme, humor och skratt förser Lisa er med tekniker och hjälpmedel som stärker er konflikthantering, både på individnivå men också i grupp – något som ni kan börja använda i praktiken redan samma dag.

För Lisa är det viktigt att personlig utveckling ska vara något roligt. Genom stor igenkänningsfaktor i Lisas exempel och flertalet aha-upplevelser får hon oss att förstå att det är vi själva som kan påverka och styra vår glädje. Hon ger er strategier för att hitta egna insikter som sedan övergår i handling. Målet för Lisa är att ge er mod och inspiration till att se att all förändring är möjlig!

Lisa har stor erfarenhet av att arbeta internationellt då hon hållit både föredrag och utbildningar i många olika länder, så som Italien, USA, Chile och Australien. Som föreläsare finns hon tillgänglig både IRL och digitalt via livestream.

Förslag på ämnen med Lisa Clefberg:

  • Stress och sömnbesvär
  • Stresshantering i företag och organisationer
  • Balans mellan arbete och livet
  • Arbetsglädje och en hållbar arbetsplats
  • Självkänsla
  • Relationer: kommunikation och konflikthantering
  • Ledarskap

Alternativa föreläsare

Rosita Bergkvist Lena Skogholm


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.