Titti Schultz

Titti Schultz har mångårig erfarenhet som journalist och programledare på radio, vilket gör henne till en oerhört slipad moderator, konferencier och debattledare. Hon är specialist på att få folk att känna sig trygga och att få samtalet att flyta. Hennes vana i rollen gör att hon med lätthet ser till att alla programpunkter faller på plats och att den röda tråden aldrig tappas bort. Ett riktigt proffs!

Titti har tagit sig an många olika typer av moderatorsuppdrag genom åren. Hon är rutinerad och skicklig på att hantera snabba repliker och får alltid deltagarna att känna sig bekväma tack vare sin varma, professionella och humoristiska personlighet. Oväntade situationer löser hon med enkelhet och ingenting lämnas till slumpen.

Ett i övrigt bra arrangemang kan halta anmärkningsvärt om den som leder det inte är rätt person för jobbet. Gör inte det misstaget. Att anlita någon som har hanterat samtal och debatter med t.ex. Fredrik Reinfeldt, Roger Moore och Kronprinsessan Victoria kan vara avgörande för att arrangemanget blir den succé du hade tänkt från början!

År 2016 utsågs Titti till den ärofyllda titeln ”Årets Talare – Moderator”, och 2020 blev hon framröstad som ”Årets radioprogramledare – Guldörat” av lyssnarna.

Som grädde på moset är Titti Schultz även uppskattad för sina föreläsningar och workshops om hur man bäst möter media. Baserat på sin journalistutbildning och flera vidareutbildningar, samt kunskaper inom kommunikation och krishantering har Titti många konkreta och värdefulla tips att ge när det gäller medieträning. Att slipa sina kunskaper inom dessa områden kan vara ovärderligt för en organisation och/eller en offentlig person. Många har insett att träning krävs innan drevet går, innan det första samtalet kommer från media där riktade och vinklade frågor ställs och snabba svar krävs. I det arbetet är Titti en lysande partner!

Du ska anlita Titti Schultz när du/din verksamhet vill:

  • Ha en proffsig och rutinerad moderator med glimten i ögat.
  • Skapa de bästa förutsättningarna för ett levande samtal.
  • Ha en debattledare som skapar dynamik och samtidigt håller den röda tråden.

Titti Schultz kan skräddarsy sina upplägg efter era behov och önskemål. Här är ett exempel på en föreläsning:

  • ETT SKARPT LÄGE KRÄVER SKARPA STRATEGIER – föreläsning, workshop eller längre utbildning i medieträning.

Alternativa föreläsare

Jenny Strömstedt | Kattis Ahlström

Titti Schultz föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.