Hasse Brontén

Hasse Brontén är polisen och f.d. Säpoagenten som bytte spaningsuppdragen mot humorscenen. Och det gjorde han rätt i!

Hasse är en av Sveriges mest anlitade stand up-komiker, både på landets humorklubbar och till olika företagsevent. Han varvar vardagliga observationer, aktuella ämnen och snabba improvisationer. Hans positiva anslag får alla typer av publik att vika sig av skratt. Hasse Brontén personifierar uttrycket ”spritter av glädje” och är lika glad på scenen som publiken blir av att få se honom.

Sedan Hasse Brontén framröstades som årets nykomling vid Stand-up-galan 2005 har han medverkat i flera populära humorprogram såsom Cirkus Möller, Parlamentet och Time Out. 2015-2016 programledde han Efterlyst på TV3. Han är i dag aktiv som ståuppkomiker, men även som föreläsare och poddare med podcasten Snutsnack.

Hasse har en humor som roar de allra flesta, gammal som ung – humorn är glad och rättfram. Det handlar om allt möjligt i vår omvärld, och det mesta blir roligt när det betraktas ur Hasses egna, lite udda perspektiv. Det finns nog ingen som gått ifrån ett gig med Hasse Brontén och varit missnöjd – han levererar alltid 100 % energi, glädje och engagemang.

Hasse föreläser även om psykisk hälsa och psykiska sjukdomar.

Hasse Brontén kan bokas som:

  • Standupkomiker
  • Konferencier
  • Moderator
  • Föreläsare

Förslag på föreläsning med Hasse:

Bipopulär – om psykisk ohälsa

  • Varför pratade vi aldrig om att pappa hade en psykisk sjukdom?
  • Hasse Brontén växte upp med en pappa som fått diagnosen manodepressiv, den tidigare benämningen på den diagnos som i dag heter bipolär. Länge levde lögnen att det var cancer som tog hans pappas liv, men nu, många år senare, kan Hasse berätta sanningen om hur hans pappa egentligen dog.
  • Var går gränsen mellan personlighet och diagnos? Varför existerar fortfarande tabu kring psykiska sjukdomar?
  • Denna föreläsning är hämtad från Hasse Bronténs framgångsrika show ”Bipopulär – Vem är egentligen knäpp?”

Alternativa föreläsare

Måns MöllerBabben Larsson

Foto: Robert Eldrim

Hasse Brontén föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.