Tobias Persson

Tobias Persson är en av våra allra mest rutinerade komiker, och har bland annat fått utmärkelsen ”Årets manlige stand-up komiker” på Svenska Stand-up galan!

Som en av landets mest efterfrågade underhållare fyller Tobias regelbundet Sveriges största komediklubbar med skratt och publiken älskar hans energi, glimt i ögat och klockrena punchlines.

Vi har kunnat se Tobias Persson i TV-program som Stockholm Live, Babben & Co, Extra Extra, Morgonsoffan, Snillen Snackar – för att nämna några. Han har även medverkat i olika reklamfilmer för exempelvis ÖoB och Findus, samt skrivit manus till produktioner som SNN och Time Out i TV4, och SVT:s Robins och Hårdvinklat. Hösten 2020 var han aktuell i Doobidoo tillsammans med Babben Larsson.

På företagsevent så som kick-offer och konferenser är Tobias ett strålande inslag med sin öppenhjärtiga och befriande humor – alltid rolig och med den där glimten i ögat, men aldrig plump eller under bältet.

Tobias Persson underhåller även på engelska, och är en mycket uppskattad komiker på Storbritanniens populäraste scener sedan över tio år tillbaka.

När han vann den prestigefyllda titeln ”Årets manlige stand-up komiker” löd motiveringen: ”Med en otrolig energi och frenesi sprider denne man skämt och punchlines till sin publik som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre.”

Sagt om Tobias:

”Tobias Persson får han oss att både skratta högt och fundera på sakernas tillstånd. Han gör det med snygg tajming, ett härligt samspel med publiken och med ett tryggt självförtroende som krävs för att stå ensam på scenen i närmare en och en halv timme.” – Södermanlands Nyheter

”Mastering a language to the extent that you can tell jokes in it is always impressive. Persson speaks English almost like a native with only the slightest of accents…” Chortle

”Att göra intelligent humor av ett sånt allvarligt ämne på ett smakfullt vis, att inte behöva använda billiga ”under-bältet-poäng”, är svårt. Med en fingertoppskänsla utan like är publikens skratt ständigt närvarande. Det här är en show som alla som jobbar med människor borde se.” –Gefle Dagblad

Alternativa underhållare

Babben Larsson Kristoffer Appelquist

Foto: Robert Eldrim


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.