Jonatan Unge

Jonatan Unge är komikern, poddaren, skådespelaren, satirikern och krönikören som vunnit ”På Spåret” 2022 och en rad andra härliga priser så som; ”Årets manliga komiker” på ”Svenska Standupgalan” 2019 och ”Stora Radiopriset” 2010 i kategorin ”Årets rookie”. Rookie har Jonatan lämnat bakom sig och är numera en mångfacetterad komiker, poddare och tv-personlighet.

Jonatan började sin karriär i radio med ”Morgonpasset i P3″ och programmet ”Tankesmedjan” och är fortsatt väldigt aktiv i det lyssnande mediet. År 2018 debuterade han i ”Sommar i P1” och är en aktiv poddare, högst aktuell med bland annat den satiriska podden ”Della Sport och Unge Meyers lidande”. Han har även skrivit ”Lilla drevet”, ”Spelapodden” samt medverkat i poddar som bland annat ”Della Monde” och ”Stormens”.

Även i rutan syns Jonatan ofta. Senast aktuell med TV-serien ”Drugdealer” (2021) där han både spelade en biroll och skrev manus tillsammans med regissör Isabella Rodriguez. Han medverkade även i tv-serien ”Kurs i självutplåning” tillsammans med komikern Evelyn Mok (2019). Han har även synts i till exempel ”Min historiska pojkvän” (2021) och ”Familjen Rysberg” (2015) samt medverkat i programmen ”Släng dig i brunnen” och ”Grillad”.

Efter vinsten i ”På Spåret” med Cecilia Düringer är vinnarduon nu tillbaka för tävlingssäsongen 2023. Jonatan vann också ”Alla mot Alla” 2021 tillsammans med Hanna Hellquist och återvänder även i detta program för att tävla i årets säsong.
Jonatan är en omåttligt populär stand up-komiker på landets klubbscener och har i hela sex säsonger turnerat med sin föreställning ”SEMST” tillsammans med Branne Pavlovic och Ahmed Berhan. Våren 2023 var trion tillbaka på turné igen.

Jonatan kan bokas som:

  • Komiker
  • Ståuppare
  • Konferencier

Alternativa föreläsare

Anders ”Ankan” Johansson | Kristian Luuk

Foto: Morgan Norman | Agentur: Kahlo


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.