Kristian Luuk

Kristian Luuk är en av Sveriges mest älskade och skickligaste programledare och har röstats fram till Årets manliga TV-programledare inte mindre än sex gånger. Kristian var en av grundpelarna i det kulturförklarade busringningsprogrammet ”Hassan” och senare i det legendariska pratprogrammet ”Knesset”. Han har fått världsstjärnor som Madonna och Bruce Springsteen att vallfärda till Sveriges första riktiga talkshow ”Sen kväll med Luuk” och lett ”Melodifestivalen” två år i rad. Från 2009 har han skapat TV-historia genom att tillsammans med Fredrik Lindström leda ”På spåret” i SVT.

Kristian har även gjort scenframträdande bl.a. i form av den hyllade föreställningen ”Bröderna Luuk – får man göra slut med sitt syskon” tillsammans med sin bror Martin Luuk.

Våren 2018 hade ”Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg” premiär på Scalateatern. Kända gäster intervjuades på scen av Kristian och Instagram-fenomenet Daniel Hallberg var sidekick och husband. Det hyllade formatet fortsatte under hösten i Stockholm och på turné i landet. Hösten 2019 tog Kristian och Daniel klivet in i TV-rutan då de hade premiär för talkshowen ”Luuk & Hallberg” på SVT där duon intervjuar både svenska och internationella stjärnor och dagsaktuella personer. Under våren 2020 visades säsong två av talkshowen.

Kristian kan bokas som:

  • Föreläsare
  • Konferencier
  • Moderator
  • Programledare

Rutin personifierad

Kristian är en mycket proffsig konferenicer och moderator, han är expert på att locka fram det mest intressanta ur människor så att samtalet leds in på spännande och roliga vägar. Dessutom lyser hans komiska ådra igenom i allt han gör vilket garanterar ett underhållande evenemang.

Föreläsningen ”Hitta din grej”

”Hitta din grej” är en  inspirationsföreläsning med mycket igenkänning. Kristian vill få publiken att tänka till och känna efter vad de egentligen tycker är roligt, för det är ofta det man är bra på och där man kan blomma ut – hitta sin grej, helt enkelt!
I föreläsningen kåserar Kristian om sin resa från Handelshögskolan till ”På Spåret”.
– Det började med att jag gick på Handelshögskolan och skulle bli civilekonom, och det slutade med att jag busringde till Jarl Kulle och sa bajs och la på luren. Vad hände egentligen däremellan frågar man sig, säger Kristian Luuk.

Årets Quiz

Ta gott emot hela Sveriges populäraste frågesportsledare till ert företagsevent. För första gången kan Luuk & Lindström erbjuda ett live-quiz som skräddarsys speciellt för kvällens ändamål, för ert företag och för just er publik. Det blir en interaktiv resa genom tid och rum där duon lotsar er på kluriga, underhållande och humoristiska vägar som slutligen leder till att kora kvällens vinnare. För självklart är det en tävling. En tävling ni inte vill missa. Luuk & Lindströms ”Årets Quiz” finns att boka från och med…. NU!

Alternativa föreläsare
Fredrik Lindström |  Jenny Strömstedt | Johan Wester

Foto: Kitty Lingmerth | Agentur: Kahlo

Kristian Luuk föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.