Vill du stärka sammanhållningen och team-känslan i arbetsgruppen, uppmuntra till en aktiv livsstil och skapa roliga minnen som det kommer pratas om länge på kontoret? Kombinera då nästa föreläsning med ett roligt träningspass, eller anlita en inspirerande träningsprofil till er nästa kick-off!

Genom att utmana medarbetarna med ett spännande gruppträningspass förbättrar ni er förmåga att samarbeta med varandra, vilket givetvis är gynnsamt i alla arbetssituationer. Det har också visat sig att arbetsgivare som uppmuntrar till en aktiv och hälsosam livsstil anses vara attraktiva på arbetsmarknaden och drar till sig driftiga och högt presterande anställda. Att ha en självklar inställning till träning och fysisk aktivitet leder också till färre sjukskrivningar, ökad förmåga att prestera och koncentrera sig, förbättrad kreativitet och gladare stämning på arbetsplatsen.

På Talking Minds jobbar vi med flera träningsprofiler och hälsoinspiratörer inom en bred repertoar idrotter, träningsformer och hälsofilosofier – vi har något för alla! Exempelvis kan ni kombinera en föreläsning om fördelarna med en aktiv livsstil, en inspirationsföreläsning om kost eller en idrottares spännande livsöde, med ett träningspass anpassat efter alla nivåer. Varför inte utmana er med ett roligt boxningspass, ett träningspass med fokus på ”kontorsträning” som gör stor skillnad för vardagshälsan, eller en kick-off med femkamp?

Bland våra tränings – och hälsoprofiler hittar du b.la.:

  • Leila Söderholm – inspiratör och expert inom framför allt vardagsträning, hållbar livsstil och helhetshälsa. Uppskattad profil på TV4 som också medverkar på många träningsresor.
  • Simon Sköld – professionell kampsportare, personlig tränare och författare till två böcker om träning och kost. Brinner för ”träning för latmaskar” – att träna så lite som möjligt men ändå uppnå resultat.
  • Madeleine Vall Beijner – tidigare en av världens främsta thaiboxare, som till följd av hjärnskador tvingades lägga handskarna på hyllan. En livskris som hon vände till något positivt! Numera Hollywood-skådis, personlig tränare, säkerhetsvakt, självförsvarsinstruktör och stuntkvinna.
  • Tobias Karlsson – en av Let’s Dance’s mest omtyckta dansare som även deltar som inspiratör och tränare på träningsresor och evenemang. Tobias föreläser även om att följa sina drömmar.

Här kan du se fler av våra inspiratörer inom träning och hälsa!

Läs mer:

Tips när du ska boka talare.

Checklista som gör ert arrangemang till en succé!

Dela nyheten