Madeleine Vall Beijner

Madeleine Vall Beijner är f.d. professionell fighter och kampsportsstjärna mellan åren 2004 och 2015. Madde var världsstjärna och rankad trea i världen i thaiboxning när hennes karriär plötsligt fick ett abrupt slut då hon efter en kollaps 2015 fick besked av läkarna att hon, till följd av skadorna som uppstått inte längre kunde tävla. Istället för att börja med MMA (Mixed Martial Arts) som planerat lämnade Madde boxningsringen och bytte fokus helt – till film.

Hon är fightern från Falkenberg som har en spännande story där hon fick en oväntad entré till glamouren i Hollywood. Numera finns hon att se som stunt-skådespelerska i “Wonder Woman” i rollen som krigaren Egeria. Madeleine har valt att vända sin livskris till det positiva och att kämpa vidare oavsett vad som kommer i hennes väg.

I hennes föreläsning får ni följa hennes spännande historia, hur hon gått från sovsäck på golvet i boxningslokalen till lyxhotell och egen chaufför i Hollywood. Det blir inte mycket coolare än så!

Madeleine talar också om kroppsfixering, ätstörningar och konsekvenserna – både de mentala och fysiska – av frekventa matchbantningar. Både kroppen och huvudet tar enormt mycket stryk av att gång på gång svältas ner för att klara en viss viktgräns, och Madeleine har blivit en stark förebild som visar att det går att bli fri från en ohälsosam relation till kroppen och vikten. Hon talar utifrån egen erfarenhet med stor igenkänning som skapar eftertanke och får er att reflektera, oavsett om åhörarna sysslar med idrott eller inte.

Du ska anlita Madeleine Vall Beijner när du/din verksamhet vill:

  • Ta del av en spännande och häftig livshistoria.
  • Ha en modern och tuff person, med stor ödmjukhet, som bjuder på fighting spirit.
  • Lyssna på en föreläsare som talar om kroppsfixering, ätstörningar och konsekvenser av svält utifrån egna erfarenheter
  • Få bättre chans att tackla ofrivilliga förändringar och hur vi kan vända det till något positivt.
  • Anordna en föreläsning som inspirerar till tuff och rolig träning, och som lär dig skapa din egen motivation.

En föreläsning med Madeleine kan med fördel kombineras med ett träningspass, självklart anpassat efter den nivå ni befinner er på.

Alternativa föreläsare
Simon Sköld  |  Christina Rickardsson

Madeleine Vall Beijner föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Livsöden
tag copy 4 Created with Sketch. Mål
tag copy 4 Created with Sketch. Mentalinställning
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Träning

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.