Madeleine Vall

Madeleine Vall är f.d. professionell fighter och en av Sveriges bästa kvinnliga fighter genom tiderna. Madde var världsstjärna, svensk-, nordisk-, europamästare och rankad topp tre i världen i thaiboxning när hennes karriär plötsligt fick ett abrupt slut. Efter en kollaps 2015, följt av hjärnskador och läkarnas besked att hon inte längre kunde tävla, tvingades hon lägga handskarna på hyllan. Istället för en MMA(Mixed Martial Art)-satsning som var planerat, fick Madde lämna boxningsringen och byta fokus helt – till film.

Madde är fightern från Falkenberg med en spännande story där hon fick en oväntad entré till glamouren i Hollywood. Hon finns att se som stunt-skådespelare i “Wonder Woman” och i rollen som krigaren Egeria, Captain of the Guard. Men att vara hjälte på film räcker inte för Madde. Hon skaffade vapenlicens, MC-kort, utbildade sig inom personskydd, brandskydd, akutsjukvård och jobbar idag som livvakt. Madeleine har valt att vända sin livskris till det positiva och att kämpa vidare oavsett vad som kommer i hennes väg.

I hennes föreläsning får ni följa hennes spännande historia. Hur hon gått från sovsäck på golvet i boxningslokalen till lyxhotell och egen chaufför i Hollywood. Men även hur hon hoppar mellan att själv vara stjärnan framför kameran, till att skydda inflytelserika personer i det dolda. Det blir inte mycket coolare än så!

Madeleine talar också om kroppsfixering, ätstörningar och konsekvenserna – både de mentala och fysiska – av frekventa matchbantningar. Både kroppen och huvudet tar enormt mycket stryk av att gång på gång svältas ner för att klara en viss viktgräns. Madeleine har blivit en stark förebild som visar att det går att bli fri från en ohälsosam relation till kroppen och vikten. Hon belyser baksidan av medaljerna, motgångar, skador och psykisk ohälsa. Vad är det som driver en elitidrottare till att bli världsmästare men också…rakt ner i fördärvet?  Hon talar utifrån egen erfarenhet med stor igenkänning som skapar eftertanke och reflektion, oavsett om åhörarna sysslar med idrott eller inte.

Madeleine är även expert på självförsvar och håller regelbundet kurser och utbildningar inom detta ämne.

Du ska anlita Madeleine Vall när du/din verksamhet vill:

  • Ta del av en spännande och häftig livshistoria.
  • Ha en modern och tuff person, med stor ödmjukhet, som bjuder på fighting spirit.
  • Lyssna på en föreläsare som talar om kroppsfixering, ätstörningar, skador, psykisk ohälsa och konsekvenserna av detta utifrån egna erfarenheter.
  • Få bättre chans att tackla ofrivilliga förändringar och hur vi kan vända det till något positivt.
  • Anordna en föreläsning som inspirerar till tuff och rolig träning, och som lär dig skapa din egen motivation.
  • Utbilda er inom självförsvar.

En föreläsning med Madeleine kan med fördel kombineras med ett träningspass, självklart anpassat efter den nivå ni befinner er på.

Alternativa föreläsare
Simon Sköld  |  Christina Rickardsson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.