Simon Sköld

Han kan karate, wadoryu, jiu-jitsu, sanshou och MMA (mixed martial arts). Pratar vi om en superhjälte här? Nästan. Simon Sköld har tävlat på internationell elitnivå inom alla dessa typer av kampsport. Han brinner för sin sport och vet verkligen vad det innebär att behöva hitta motivationen att pressa sig till max, dag ut och dag in, och ge allt för att nå sina mål. Men Simon tror inte på att träna så mycket som möjligt, utan så smart som möjligt. När det gäller träning pratas det ofta om ”ju mer desto bättre”, vilket Simon tycker är ett dumt sätt att se på träning. Tvärtom har han vänt på det och undersökt – hur LITE krävs det för att vi ska nå våra mål?

Förutom idrottsframgångarna har Simon Sköld sett till att bli en expert på området träning och prestation, även i teorin, och utbildat sig till både idrottskonsulent och personlig tränare. Han har även skrivit tre böcker om träning och kost.

Genom jobbet som PT har Simon lärt sig massor om hur människor med olika motivationsgrader och på olika nivåer fungerar. Han vet precis hur viktigt det är att hitta de rätta nycklarna för att inspirera och hjälpa personer eller idrottslag att nå sina mål. För oavsett om vi är soffliggare eller elitidrottare har vi en sak gemensamt – det finns ALLTID en ursäkt att inte träna. Och det är sannerligen inte så lätt för de flesta av oss att orka med eller alltid prioritera ”rätt” i dagens snabba och stressade samhälle.

När Simon föreläser bjuder han på stora doser av engagemang och energi och ger är en perfekt spark i baken när vi vill komma vidare med vår träning eller hitta motivation till våra utmaningar. Han kommer också slå hål på en del myter angående kost och träning som, enligt Simon, inte har någon vetenskaplig grund utan snarare har tagits fram av alla egenutnämnda proffs som finns på alla gym. – ”Det finns otroligt mycket dumheter som florerar där ute”, säger Simon.

Du ska anlita Simon Sköld när du/din verksamhet vill:

  • Få en kickstart med motivation till att komma igång med hälsa och träning.
  • Inspireras att nå era mål, både som individer och som lag.
  • Lära er mer om hur man kan träna smart och effektivt.

Alternativa föreläsare

Madeleine Vall | Fanny Ahlfors


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.