Tobias Karlsson

Tobias Karlsson Inspirationsföreläsare

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, Konferencier

Behöver ditt företag en nytändning? Teambuilding? Vill du kickstarta festen? Ska någon gifta sig? Eller behöver ditt evenemang en skicklig konferencier eller moderator?

Tobias Karlsson började att dansa som 8-åring. Idag har han varit med i 14 säsonger av Let’s dance och turnerat världen runt som huvudrollsinnehavare med dansgruppen “Burn the floor”. Han har kammat hem alla guldmedaljer från svenska och nordiska mästerskap, pokaler, priser och utnämningar. Att dansa är något som Tobias verkligen älskar, men det har inte alltid varit en dans på rosor…

I föreläsningen får man följa med på en livsresa där Tobias talar om svåra hinder som mobbing, sexuell förvirring och sin kärlek till dansen. Tobias är inte rädd för att gå ner på djupet och prata om de svåra frågorna, vilket resulterar i att föreläsningen bjuder på skratt, tårar och en enorm känslomässig berg- och dalbana.

Just nu är Tobias Karlsson aktuell som koreograf och dansare i sitt danskompani Move Your Feet och som en fantastisk inspirationsföreläsare runt om i Sverige. Han brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig.

Sagt om Tobias Karlsson

  • En av de absolut mest gripande föreläsningar jag har varit på. Det var en känslosam morgon och jag bär med mig många viktiga tankar...