Tobias Karlsson

Behöver ditt företag en nytändning? Teambuilding? Vill du kickstarta festen? Ska någon gifta sig? Eller behöver ditt evenemang en skicklig konferencier eller moderator? Då är Tobias Karlsson helt rätt person för er!

Tobias Karlsson började att dansa som 8-åring. Idag har han varit med i 15 säsonger av Let’s dance där han kändes igen som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Tobias har även turnerat världen runt som huvudrollsinnehavare med dansgruppen “Burn the floor”. Han har kammat hem alla guldmedaljer från svenska och nordiska mästerskap, pokaler, priser och utnämningar. Att dansa är något som Tobias verkligen älskar, men det har inte alltid varit en dans på rosor…

I föreläsningen får man följa med på en livsresa där Tobias talar om svåra hinder som mobbing, sexuell förvirring och sin kärlek till dansen. Som ung höll hans hemligheter och mobbningen på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den människa han är idag.

Tobias är inte rädd för att gå ner på djupet och prata om de svåra frågorna, vilket resulterar i att föreläsningen bjuder på skratt, tårar och en enorm känslomässig berg- och dalbana. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.

Just nu är Tobias Karlsson aktuell som koreograf och dansare i sitt danskompani Move Your Feet och som en fantastisk inspirationsföreläsare runt om i Sverige. Han brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig.

Tobias Karlsson om kontentan av sin föreläsning:
“Genom att lyssna till signalerna omkring dig, din egen intuition och genom att ibland ta emot en hjälpande hand från en vän, har jag lärt mig att man kan uppnå drömmen! MEN om du inte är lycklig under resan gång, då kommer du inte heller bli det när du uppnår drömmen. Jag vill börja med att berätta att mitt liv inte alltid varit ”En dans på rosor”.”

Tobias är även en mycket populär och flitigt bokad konferencier, dans – och träningsinstruktör och underhållare på bl.a. möhippor, svensexor och andra festliga arrangemang.

Alternativa föreläsare

Tony Irving 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.