John Houdi

John Houdi är underhållare i världsklass som levererar unika koncept fyllda med humor och magi som garanterat gör ert event till succé! Han benämner sin show Magic Comedy och för den har han fått flera priser både i Sverige och internationellt.

Konferensmagi, John kan även verka som moderator på er konferens/event. Tänk er en heldag som aldrig tappar farten eller energin. John driver frågorna och presenterar talare och håller tidsschemat. Intervjuar på sitt oefterhärmliga sätt och, där det passar, illustrerar visuellt och underhållande det man pratar om. John är ett utmärkt inslag på konferensen, kick-offen eller liknande. En show i föredragsstil där er verksamhet för dagen automatiskt vävs in i föreställningen. Oerhört uppskattat avbrott i en konferens och blir en vitamininjektion.

  • Låt John demonstrera riktig teambuildning med hela publiken.
  • Låt John testa hur väl konferensdeltagarna kan jobba tillsammans.
  • Eller en (buktaleri-) intervju med chefen där Mäktiga MaskenTM sätts över chefens mun och han/hon säger de mest dråpliga saker?

John Houdi är även en mycket uppskattad föreläsare. Han föreläser underhållande om buktaleri som teambuilding, framträdandeteknik och inte minst om skepticism.

Boka en av våra mest uppskattade underhållare som levererar träffsäker underhållning till er oavsett om det är fysiskt för det lilla sällskapet, det digitala mötet eller en hybridlösning där han bjuder på humor- och magi för delar av organisationen fysiskt och sedan streamar till övriga.

Alternativa föreläsare

Michael Halvarson | Caroline Ravn


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.