Arantxa Álvarez

Arantxa Álvarez är programledare, sångerska, skådespelare och radiopratare som med sin charm, humor och smarta snabbhet tagit Sverige med storm!

Redan år 2013 syntes Arantxa (uttalas Arancha) i tv-rutan när hon tävlade i Idol. Ett par år senare återvände hon för att programleda Idol Extra. Det stora musikintresset har lett till att Arantxa bl.a. har suttit med i ESC-juryn och mello-juryn.

Arantxa har också varit programledare för Morgonpasset i P3 i flera år. Hon har i stort sett gjort de flesta program man kan göra i P3: Morgonpasset, Musikhjälpen, Helgen, Fredag, Osignat, Relationsradion m.fl. Mellan 2021-2022 hördes Arantxa tillsammans med Anders Bagge i programmet Maracas på Mix Megapol. Under 2022 lanserades Arantxas egen podcast Arantxa: might delete never (Bauer).

Våren 2021 programledde Arantxa Big Brother och gjorde också stor succé som en av personerna i den fasta panelen i Bäst i Test i SVT. I januari 2022 var Arantxa programledare tillsammans med Anna Brolin för galan Tillsammans mot cancer i TV4, och under hösten 2022 var hon en av programledarna för Världens barn i SVT.

Arantxa har också setts i tv-rutan i program såsom Unmasked Singer (TV4), Dragrace Sweden (SVT), Morgonshowen (SVT), Random Mix (SVT), Makeriet (UR), Ridiculousness Sverige (MTV) och Fatta historia (UR). Arantxa har även haft roller i serier som tex. Padeldrömmar (TV4) och Borta Bäst (SVT). I filmen Sing 2 kan man höra Arantxa i rollen som Nooshy.

Under hösten 2021 hade Arantxa den stora äran att programleda direktsändningen från Stockholm, som inledde den historiska världsomspännande presentationen av Abba återkomst.

Arantxa kan bokas som moderator och konferencier och är trespråkig: svenska, engelska och spanska.

Alternativa talare
Pär Lernström | Viktor Frisk|  Clara Henry


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.