Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, konferencier, moderator

Finner inga ord! Vilken kvinna! Vilken resa! Tror inte att där var ett öga torrt i salongen när Tilde föreläste. Vilket engagemang! Caroline Bankler

Tilde de Paula Eby har jobbat med alltifrån pizzabagare till tidningsbud och motorsågsförsäljare. Efter sin utbildning till journalist startade hon en strålande TV-karriär. Hon har bl.a. lett program som När & Fjärran och Spårlöst. Idag är vi många som njuter av hennes varma och behagliga personlighet i Nyhetsmorgon eller Hela Sverige Bakar. Andra kanske känner igen Tilde från TV4Play-programmet Dr. Mikael & Tilde, eller den mycket populära ”Läkarpodden” som de har tillsammans. Tilde har blivit utsedd till Sveriges bästa kvinnliga programledare tre gånger och är enormt uppskattad för sin förmåga att kombinera proffsighet med en naturlig äkthet och spontanitet. Tilde finns att bokas som moderator och konferencier.

 

Alternativa föreläsare
Jenny Strömstedt  |  Renee Nyberg  |  Kristin Kaspersen

Sagt om Tilde de Paula Eby

  • Mycket underhållande föreläsning från början till slut, bra talarteknik och mycket humor och empati! Grät som en kran där ett tag. fick en att tänka till.