Tilde de Paula Eby

Tilde De Paula – Sveriges bästa kvinnliga programledare!

Finner inga ord! Vilken kvinna! Vilken resa! Tror inte att där var ett öga torrt i salongen när Tilde föreläste. Vilket engagemang! – Caroline Bankler, VD Banklers Byrå AB.

Med tusentals direktsända timmar i ryggen, personligt engagemang och smittande utstrålning är Tilde De Paula Eby en mycket efterfrågad moderator, konferencier och debattledare även utanför TV-rutan.

Tilde de Paula Eby har jobbat som alltifrån pizzabagare till tidningsbud och motorsågsförsäljare. Efter sin utbildning till journalist startade hon en strålande TV-karriär. Hon har bl.a. lett program som När & Fjärran och Spårlöst. Idag är vi många som njutit av hennes varma och behagliga personlighet i Nyhetsmorgon, Let’s Dance eller Hela Sverige Bakar. Andra kanske känner igen Tilde från TV4Play-programmet Dr. Mikael & Tilde, eller den mycket populära Läkarpodden som de har tillsammans. Julen 2013 fick Tilde det ärofyllda uppdraget att vara julvärd i TV4. 

Innan hon började som programledare utbildade sig Tilde de Paula till journalist på Södra Vätterbygdens Folkhögskola. Där studerade hon mellan år 1994 och 1996 och direkt därefter fick hon jobb på underhållningsprogrammet Måndagsklubben på Kanal 5. Detta ledde senare till ett jobb på TV4:s lokalstation i Uppland, som programledare, manusförfattare, reporter och kamerafotograf.

Tilde de Paula slutade på Nyhetsmorgon den 18 november 2018 efter 17 år som programledare för att istället vara programledare för TV4:s program Efter Fem som hade premiär den 7 januari 2019 och som sågs av över 400 000 tittare på premiärdagen.

Tilde har blivit utsedd till Sveriges bästa kvinnliga programledare tre gånger och är enormt uppskattad för sin förmåga att kombinera proffsighet med en naturlig äkthet och spontanitet.

Tilde finns att bokas som moderator och konferencier. Hon har bland annat lett stora galor som Polar Music Prize och Tillsammans mot Cancer. Andra exempel på uppdrag som visar Tilde de Paula Ebys bredd är Bröllopsmässan, Bonnier Sales Award, Grön Upphandling / Miljöstyrningsrådet, ICA 100 år och Inspirationsdagarna.

Hon är dessutom flerspråkig och talar flytande svenska, engelska, spanska och portugisiska.

Alternativa föreläsare
Jenny Strömstedt  |  Renee Nyberg  |  Kristin Kaspersen

Tilde de Paula Eby föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Mångfald
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.