Maria Lundqvist

Maria Lundqvist

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, Konferencier, Underhållare

Maria Lundqvist är skådespelaren och underhållaren som har en speciell plats i svenska folkets hjärtan. Vi har sett henne i musikaler, revyer och teaterföreställningar, på filmdukar och i hemma i TV-rutan. På senare tid har hon varit aktuell med bl.a. den kritikerrosade SVT-dramaserien 30 grader i februari och den uppskattade långfilmen En underbar jävla jul.

Maria har tilldelats en mängd hedervärda priser och ger oss gång på gång nya fantastiska rolltolkningar att njuta av.  Och det blir inte mindre fantastiskt när vi får se henne live, som konferencier eller föreläsare. Tvärtom. Det är inte ofta man hittar scenpersonligheter som bjuder på lika mycket värme och personlighet som Maria gör. Hon tar sig an varje uppdrag, litet som stort, på fullaste allvar och nöjer sig inte med mindre än att ge sitt fulla, helhjärtade engagemang.

Varje gång jag sett Maria Lundqvist på en scen har hon fått mig att både skratta högt och gråta en skvätt. Det må vara en sliten klyscha att kunna blanda allvar och humor på ett trollbindande sätt, men här kan vi nog ha mästaren på den konsten. Oavsett så sitter man hänförd mest hela tiden och det är verkligen anmärkningsvärt vilken kontakt Maria lyckas skapa med sin publik, vart man än sitter i salongen.

Som konferencier är Maria inlyssnande, varm, respektfull och rolig. Hon är skicklig på att göra de finaste presentationer, allt för att näste man upp på scenen ska känna sig välkommen och uppskattad. Därtill gör Marias långa erfarenhet att hon är hur trygg som helst och med lätthet och humor kan rädda oväntade situationer och plötsliga överraskningar. Alla Marias fina egenskaper lyser förstås lika starka när hon föreläser, och du kan vara säker på att du får en föreläsning som är något utöver det vanliga.

Du ska anlita Maria Lundqvist när du/din verksamhet vill:

  • Ha en engagerad konferencier med både stjärnglans och värme
  • Lyssna på en föreläsning som skiljer sig från mängden – extra allt utlovas
  • Involvera någon som verkligen bryr sig om varje enskild åhörares upplevelse

Maria kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. En föreläsningsföreställning innehåller mycket humor och värme, tvära kast och musik. Färdiga nummer blandas med ofärdiga tankar. Ett piano, en kvinna, en kropp och tusen möjligheter. Kanske kommer även Sally på besök…