Maria Lundqvist

Maria Lundqvist är skådespelaren och underhållaren som har en speciell plats i svenska folkets hjärtan. Vi har sett henne i musikaler, revyer, teaterföreställningar, på filmdukar och i TV-rutan, bl.a. i den kritikerrosade SVT-dramaserien 30 grader i februari, Bröllop, begravning och dop på C more och i den uppskattade långfilmen En underbar jävla jul.

2022 är hon turnéaktuell Sverige runt med föreställningen ”Vi vågar flyga”.

Maria har tilldelats en mängd hedervärda priser. Hon ger oss gång på gång nya fantastiska rolltolkningar att njuta av och det blir inte mindre fantastiskt när vi får se henne live, som konferencier eller föreläsare. Tvärtom. Det är inte ofta man hittar scenpersonligheter som bjuder på lika mycket värme och personlighet som Maria gör. Hon tar sig an varje uppdrag på fullaste allvar, litet som stort. Maria nöjer sig inte med mindre än att ge sitt fulla helhjärtade engagemang.

Varje gång vi sett Maria Lundqvist på en scen har hon fått oss att både skratta högt och gråta en skvätt. Det må vara en sliten klyscha att kunna blanda allvar och humor på ett trollbindande sätt, men här kan vi nog ha mästaren på den konsten. Hon har förmågan att få oss sitta hänförda mest hela tiden. Det är verkligen anmärkningsvärt vilken kontakt Maria lyckas skapa med sin publik, vart man än sitter i salongen.

Som konferencier är Maria inlyssnande, varm, respektfull och rolig. Hon är skicklig på att göra de finaste presentationer, allt för att näste man upp på scenen ska känna sig välkommen och uppskattad. Därtill gör Marias långa erfarenhet att hon är hur trygg som helst. Med lätthet och humor kan hon rädda oväntade situationer och plötsliga överraskningar. Alla Marias fina egenskaper lyser förstås lika starka när hon föreläser. Du kan vara säker på få en föreläsning som är något utöver det vanliga med Maria.

Du ska anlita Maria Lundqvist när du/din verksamhet vill:

  • Ha en engagerad konferencier med både stjärnglans och värme.
  • Lyssna på en föreläsning som skiljer sig från mängden – extra allt utlovas.
  • Involvera någon som verkligen bryr sig om varje enskild åhörares upplevelse.

Maria kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. En föreläsningsföreställning innehåller mycket humor och värme, tvära kast och musik. Färdiga nummer blandas med ofärdiga tankar. Ett piano, en kvinna, en kropp och tusen möjligheter!

Alternativa föreläsare

Nassim Al Fakir |  Anna-Lena Brundin

Maria Lundqvist föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.