Susanna Balsvik

Susanna Balsvik – Konferencier, moderator, presentatör och röst!

Susanna Balsvik kan med lång erfarenhet på scen förmedla en känsla, ett budskap, en ny strategi, nya mål och/eller annan förändring hjälpa dig som kund hela vägen från förberedelse till genomförande. Hon uppskattas för sin naturliga och äkta scennärvaro som skapar rätt stämning hos publiken, kunden, medarbetarna eller gästerna för att önskad reaktion, handling eller känsla ska skapas. Susanna är en glädjespridare med massor av energi men bemästrar även den mer allvarliga tonen. Genom autentisk trygghet på scen kan stolthet ingjutas, glädje och energi skapas, förändring ske, stundens allvar förmedlas eller ett förlösande garv uppstå – och allt detta bidrar hon till!

Efter hela tjugo år som chef och ledare vid Sveriges Television är nu Susanna Balsvik egenföretagare. Utifrån den gedigna erfarenheten av ledarskap och processledning stöttas du som kund av henne till att ta fram ett tydligt syfte och mål, upplägg och manus, och process mot ett framgångsrikt möte eller event. Till denna erfarenhet lägger Susanna över tjugo år som sångerska i olika konstellationer, körer, kvartetter och solouppdrag.

Susanna har genom åren varit konferencier på allt ifrån stora events till mindre företagsuppdrag, i Sverige och utomlands – både IRL och digitalt. Med en kombination av ledarskap, processledning, en tydlig varm röst och sång har hon en förmåga att fånga en publik, sätta rätt stämning i rummet oavsett om den är önskad som lättsam och humoristisk eller allvarlig och seriös.

Tidigare uppdragsgivare beskriver henne som en scenpersonlighet med energi och fokus, en som alltid levererar sitt budskap med pondus och en självklarhet som gör att man lyssnar och känner sig trygg och i goda händer vare sig publiken är stor eller liten. Beskrivningar som naturlig på scen, driven, inlyssnande, proffsig och väl förberedd förekommer ofta.

Susanna Balsvik kan bokas som:

  • Konferencier
  • Moderator
  • Programledare
  • Speakerröst
  • Sångerska

Alternativa talare

Jenny Strömstedt Evelina Olsén


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.