Sanna Balsvik

Sanna Balsvik – Moderator, konferencier, facilitator och röst.

Sanna kan med lång erfarenhet på scen förmedla en känsla, ett budskap, en ny strategi, nya mål och/eller annan förändring och hjälpa dig som kund hela vägen från förberedelse till genomförande. Hon uppskattas för sin naturliga och äkta scennärvaro som skapar rätt stämning hos publiken, kunden, medarbetarna eller gästerna för att önskad reaktion, handling eller känsla ska skapas. Sanna är en glädjespridare med massor av energi men bemästrar även den mer allvarliga tonen. Genom autentisk trygghet på scen kan stolthet ingjutas, glädje och energi skapas, förändring ske, stundens allvar förmedlas eller ett förlösande garv uppstå – och allt detta bidrar hon till!

Efter hela tjugo år som chef och ledare vid Sveriges Television är nu Sanna egenföretagare. Utifrån den gedigna erfarenheten av ledarskap och processledning stöttas du som kund av henne till att ta fram ett tydligt syfte och mål, upplägg och manus, och process mot ett framgångsrikt möte eller event.

Tidigare uppdragsgivare beskriver henne som en person med energi och fokus. En person som alltid levererar sitt budskap med pondus och en självklarhet som gör att man lyssnar och känner sig trygg och i goda händer vare sig publiken är stor eller liten. Beskrivningar som naturlig på scen, driven, inlyssnande, proffsig och väl förberedd förekommer ofta.

Susanna Balsvik kan bokas som:

  • Moderator
  • Konferencier
  • Faciliator
  • Programledare
  • Speakerröst

Sagt om Sanna:

“Sanna är en av de mest lättarbetade och professionella moderatorer jag arbetat med. Hon är både personlig och effektiv, och jag uppfattade det som att alla våra föreläsare kände sig väl omhändertagna av henne inför vår stora konferens. Sanna läste snabbt in sig på ämnena och ingav en stark känsla av trygghet för alla inblandade. Allt detta underlättade för mig som arrangör, och jag kan varmt rekommendera Sanna.”

“Sanna, vilket proffs! Sanna höll ihop våra personaldagar och även kvällen på ett superproffsigt sätt. Skarp, driven, trygg och med värme och humor. Sanna gjorde att de medverkande kände sig trygga och omhändertagna på scen och hon har en underbar publikkontakt.”

“Vi tog hjälp av Sanna för att planera och moderera en direktsänd filmproduktion. Med hennes långa erfarenhet från TV och skarpa ledarskap gick arbetet oerhört smidigt och vi kände stor trygghet genom hela arbetet. Allt ifrån att ta fram manus, avstämningar med deltagare till samarbete med filmteam och producent sköttes mycket professionellt. Även under direktsändningen i studion smittades hennes lugn av sig på alla deltagare. Det blev en mycket bra produktion och positiv upplevelse för alla iblandade. Vi kommer absolut anlita Sanna igen.”

Alternativa talare

Jenny Strömstedt |Evelina Olsén


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.