Babben Larsson

Babben Larsson är en av Sveriges mest kända komiker, TV-profiler och föreläsare, som med sin charmiga dialekt talar om viktiga frågor på ett så humoristiskt sätt att publiken viker sig av skratt.

”Jag växte upp på en svinfarm på Gotland. Sen började jag på Scenskolan i Stockholm. Och jag märkte fan ingen skillnad.”

Efter sin examen från Scenskolan i Stockholm medverkade Babben i teaterproduktioner i Sverige såväl som utomlands, och fick på 1980-talet sitt stora genombrott som stand up-komiker i det populära TV-programmet ”Släng dig i brunnen”. Därefter gjorde hon raketkarriär vilket ledde till stora framgångar, men även till att stressen resulterade i en utbrändhet.

Idag föreläser Babben om sina hjärtefrågor som är hälsa, stress, friskvård och livsstil. Med en härlig blandning utav fakta, forskning, anekdoter och egna historier får hon ofta högsta betyg.

Babben ger tips på hur man kan lära sig att läsa av andra i sin omgivning men också sig själv. Babbens föreläsningar är alltid underhållande, medryckande och tankeväckande. Ett givet val för de som söker någon med glimten i ögat med ett viktigt budskap.

Babben Larsson är än idag en av landets mest populära komiker, föreläsare, programledare och skådespelare. Under de senaste åren har ni sett henne i en mängd olika shower, filmer och program, så som Parlamentet, Babben & Co, Bäst i test, 2020 års julkalender Mirakel, som programledare för Kristallen och stand-up på Norra Brunn, m.m.

Både 2019 och 2020 belönades hennes TV-succé Bäst i test med det ärofyllda Kristallen-priset.

Du ska anlita Babben Larsson när du/din verksamhet vill:

  • Få stjärnglans och proffsighet till ert arrangemang.
  • Öka era kunskaper kring hälsa och stresshantering.
  • Ha en konferencier eller moderator på högsta nivå.

Alternativa föreläsare
Ann Westin | Anna-Lena Brundin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.