Magdalena Kowalczyk

Magdalena Kowalczyk är ekonomiexpert i Lyxfällan på TV3, tidigare världsmästare i thaiboxning och känd som en av TV4:s Gladiatorer. Med sina föreläsningar om privatekonomi och om ekonomi för ungdomar hjälper hon människor att öka sitt välmående genom att ta kontroll över plånboken och skapa en ekonomisk hållbar vardag. Magdalena är även en skarp och uppskattad moderator med stor vana av att stå på scenen och framför TV-kameran.

Med examen vid Handelshögskolan är Magdalena Kowalczyk utbildad civilekonom, och sedan 2018 medverkar hon som programledare och expert i succéprogrammet Lyxfällan. I programmet hjälper Magdalena, tillsammans med Magnus Hedberg, personer och familjer som satt sig i svåra ekonomiska situationer. Motivation, kunskap om att sätta och följa budget, hjälp med planering för att betala av skulder och att skapa en ny, mer hållbar livsstil, är några av Magdalenas expertområden.

Hon kan knepen och trixen för att kunna leva bra och göra det man vill med den budgeten man har. Prioriteringar är nyckelordet i privatekonomi, och i sina föreläsningar delar Magdalena med sig av ovärderliga tips till alla som vill och behöver lära sig eller sin familj att hantera sina pengar.

Magdalena har ett enormt driv och engagemang i att bidra till att ge våra unga bättre förutsättningar att stå på egna ben, trots att de växer upp i ett samhälle där snabblånen bara är ett par knapptryckningar bort, där influencers visar upp ett liv med flärd och lyxkonsumtion men utan jobb och plikter, och man i princip aldrig fysiskt ser en pengahög minska då allt betalas via kort eller Swish. Genom att dela med sig av sina erfarenheter från Lyxfällan och sin kompetens som civilekonom vill Magdalena Kowalczyk ge föräldrar ute i Sverige konkreta verktyg för att förbereda sina barn för vuxenlivet.

Tack vare sin långa erfarenhet av att stå i rampljuset, både framför TV-kameran och i thaiboxningsringen, är Magdalena även en utmärkt moderator som inte räds att ställa de tuffa frågorna, men som också bjuder på en stor dos energi, värme och humor. Hon är alltid väl påläst, snabb på att hantera även det oförutsedda, och uppskattas särskilt för sin inkluderande och glädjespridande energi.

Tidigare har vi sett Magdalena som gladiatorn Athena i ”Gladiatorerna” på TV4. År 2007 tog hon VM-guld i thaiboxning, och anses vara en pionjär inom kampsport i Sverige. Hon har under många år varit engagerad i Svenska Muay Thaiförbundet, är hälsoentreprenör som tagit fram en serie utegym, har arrangerat träningsevent och bl a programlett podcasten ”Försvarsmaktens träningsklubb”.

Alternativa föreläsare

Pingis Berg-Hadenius Shoka Åhrman

Foto: Daniel Stigefelt

Magdalena Kowalczyk föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.