Viktor Frisk

Viktor Frisk är känd som den ene av två flickidoler i popduon “Samir & Viktor”, samt som stilikon för unga män, framgångsrik modebloggare och viralt sociala medier-fenomen.

”Bada nakna”, ”Shuffla” och ”Groupie” – hitlåtar som varenda barn, ungdom och förmodligen vuxen i dagsläget känner till. Det är glädje, spontanitet och dans som har präglat Viktor Frisks liv i rampljuset. Men bakom kändisskapet har Viktor Frisk kämpat med psykisk ohälsa och en ADHD-diagnos.

2017 debuterande han som författare med boken “Min superkraft! Så har jag lärt mig älska min struliga ADHD”. Det är just på bokens tema som Viktor också har börjat föreläsa, och responsen har varit fantastisk!

I sina föreläsningar om psykisk ohälsa och att leva med ADHD förklarar Viktor hur han själv tacklat motgångar och vänt sin diagnos till en superkraft! Eftersom diagnosen har präglat Viktors liv så pass mycket vill han att hans berättelse ska kasta ljus på det som så många drabbas av idag. Det är en aktuell föreläsning som både kan skänka förståelse, inspirera och ge mod och hopp.

Tidigare har Viktor Frisk jobbat som social media director på Mindmarkers PR där han ansvarade för att utveckla byråns erbjudanden på sociala medier. Numera föreläser han om sociala medier och influencer marketing, och hjälper företag och organisationer som antingen vill lära sig från grunden om vad sociala medier kan innebära för ens företag och hur man på ett effektivt sätt kan bygga upp sina kanaler, eller för företag som redan är aktiva på nätet men vill förbättra sin marknadsföring.

Du ska anlita Viktor Frisk när du/din verksamhet vill:

  • Ha en modern, starkt lysande stjärna, med stor ödmjukhet, berörande äkthet och stabil förankring i marken
  • Lyssna till en tankeväckande och aktuell föreläsning om en ung människas upplevelse av ADHD, såväl innan som efter diagnos
  • Höra en insiktsfull och hoppingivande berättelse om hur man kan lyckas vända ADHD-diagnosen till en personlig superkraft

Viktor passar förslagsvis bra för publiker som utgörs av barn och ungdomar, föräldrar, skolpersonal eller andra vuxna som arbetar med och intresserar sig för barn och ungdomar.

Alternativa föreläsare
Nassim Al Fakir  |  Clara Henry 

Viktor Frisk föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. ADHD
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Mångfald
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Sociala medier
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar och skola

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.