Marika Carlsson

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker och stand-up-artister. En smart, charmig och utmanande underhållare med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå-upp-komiker”, och får alltid stor uppskattning för sina skarpa och humoristiska iakttagelser och reflektioner.

Motiveringen till 2012:s utmärkelse löd såhär: ”För hennes lysande scennärvaro och pricksäkra observationer från ett exotiskt och skånskt perspektiv. En fullfjädrad komiker som knockar publiken med sitt leende och charm.”

Marika har medverkat i ett flertal humorprogram som Parlamentet, Intresseklubben och RAW, för att nämna några. Ni kan ha hört henne i ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow samt i hennes sommarprat i P1. Under våren 2017 gjorde Marika en Sverigeturné med sin föreställning ”Jag är gud”.

Förutom radio och TV så är Marika Carlsson en mycket flitigt anlitad stå-upp-komiker, föreläsare och konferencier, hon har bl.a. varit programledare för den stora DN-galan på Stadshuset, QX-galan, Volvo Ocean Race samt en mängd olika jubileum och temadagar.

I sina föreläsningar talar Marika bl.a. om hur det är att vara annorlunda, självförtroende, självkänsla, kroppsspråk, och hur du blir bekväm med att stå på scenen. Mycket inspiration och många iakttagelser kommer från hennes uppväxt i en adoptivfamilj i Skåne samt från hennes år som yrkesverksam inom sjukvården såväl som i underhållningsbranschen. Detta bidrar med en stor dos humor och samhällsengagemang kring allt från att våga ta plats till att ta tillvara på de chanser och möjligheter du får i livet.

Marika Carlsson kan bokas som:

  • Stand-up-komiker
  • Konferencier
  • Moderator
  • Föreläsare

Alternativa föreläsare

Henrik Schyffert | Josefin Johansson

Fotograf: Peter Knutson

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.