Ami Hemviken

Ami Hemviken är en av våra allra mest efterfrågade föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Med brinnande passion för sina ämnen och en stor dos humor lyfter och inspirerar hon sin publik. Ta ett första steg mot förändring och långsiktiga resultat genom att lyssna på Ami Hemviken!

Med över tio års erfarenhet av att föreläsa, coacha och utbilda ledare har Ami en sällsynt förmåga att förstå och möta alla möjliga målgrupper. Som beteendevetare uppskattas hon för sin kompetens inom beteendeförändring genom kommunikation, och hon kontaktas ofta av media som efterfrågar hennes uttalande kring retorik, lärande och ledarskap.

Mångfald, mänskliga rättigheter, jämställdhet och miljö är andra viktiga ämnen för Ami. De finns alltid med som en solid värdegrund vid hennes uppdrag.

Hon är även författare till böckerna Le! Det är inte tanken som räknas och Nå in. Nå fram. Få igenom. Medveten kommunikation på jobbet.

I sina föreläsningar talar Ami om kommunikation, ledarskap, förändringsarbete, personligheter, arbetsglädje, coachning och feedback. Deltagarna engageras via interaktiva övningar, och tillsammans med Ami får de uppleva glädjen i att våga mötas och utvecklas.

Hon skräddarsyr alltid sina föredrag utefter deltagarnas behov, förutsättningar och mål.

Förslag på föreläsningar med Ami Hemviken

  • Förändringsledning – hur skapas nya, varaktiga beteenden? 

En intressant föreläsning om beteendeförändring på individ – och gruppnivå.

  • Övertygande Kommunikation – det är inte tanken som räknas.

En inspirerande föreläsning med många användbara verktyg.

  • Övertyga istället för att övertala – retorikens grunder.

En lustfylld föreläsning om hur du strukturerar ett budskap som når fram.

  • Kul på jobbet – hur och varför?

En upplyftande och rolig föreläsning om humor, relation och kommunikation. 

  • Jämställdhet på arbetsplatsen – det är inte tanken som räknas.

En engagerande föreläsning om jämställdhetens vinster och hur du når dem.

Sagt om Ami

”Ami Hemviken levererar konkreta tips som för livet lättare att leva både på jobbet och privat. Hon väljer att göra det med stor igenkänningsfaktor där vardagens utmaningar vänds till möjligheter. Beteenden som konkretiseras i att utveckla sig själv och sättet att kommunicera. Hennes sätt att ge energi, inspiration och sann glädje övergår alla andra som vi lyssnat på i vårt företag. Ami Hemviken är strålande!”

– Bodil Ericsson Torp, VD/CEO Aller Media

Alternativa föreläsare

Eric Thyrell | Annika Telléus


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.