Ann Westin

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Ann Westin är korad hela tre gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger; det borde vara fler! Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

De senaste åren har Ann synts i flera filmer, TV-serier och föreställningar, bl.a. Lingonligan och Berts Dagbok.

Här ser du exempel på föreläsning med Ann Westin:

Livet är som en sten i skon det skaver om man inte gör något åt det.
Ann inspirerar oss alla till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. För stenar kan ju vara allt från små ettriga, vassa småstenar till pimpstenar som bara gör en lite lenare och rundare. Och så finns ju de där granitbumlingarna, som när syokonsulenten i skolan frågar Ann vad hon vill bli när hon blir stor. Ann, med huvudet fullt av skådespelardrömmar, berättar att skådis, det ska hon bli! Syokonsulenten svarar:
– Nä, det vill du inte! Du kan jobba på posten.
Då vill man ju kasta den där stenen i huvudet på Fru konsulent.

Ann Westin kan bokas som :

  • Standupkomiker
  • Föreläsare
  • Konferencier
  • Moderator

Alternativa föreläsare
Babben Larsson |  Marika Carlsson  | Anna-Lena Brundin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.