Eva Röse

Eva Röse är idag en av våra mest folkkära skådespelerskor såväl i filmer som i TV-serier. Dramaten och Stadsteatern har varit arbetsplatser för Eva i flera vändor. I sin föreläsning talar hon med stor träffsäkerhet om de utmaningar hennes yrke kan bjuda på, vilka viktiga lärdomar hon har fått med sig genom åren och inte minst från teaterscenen.

Eva Röse började som programledare för SVT:s Disneyklubben och studerade sedan på Teaterhögskolan i Stockholm. Hon tog examen 1998 och har haft en stor mängd roller i både film och teater. Hon är Unicef-ambassadör sedan 2007.

De senaste åren har Eva, tillsammans med Julia Dufvenius, Anja Lundqvist och Alexandra Rapaport, varit högaktuell i Viaplay’s originalserie Heder, en hyllad thrillerserie med fyra starka kvinnliga huvudkaraktärer.

Eva är också en stark röst i samhällsdebatten och för sitt engagemang i #metoo och ett mer jämlikt samhälle har hon tilldelats utmärkelsen Voice of the year. I branschen blev hon ett av språkrören för uppropet #tystnadtagning och var även inbjuden att hålla tal i riksdagen och filmfestivalen i Cannes.

Eva Röse delar med sig av sina yrkeserfarenheter kring hur man tillsammans kan hitta full kreativitet – under tidspress, ofta i nya konstellationer, med nya kollegor, och under nya förutsättningar.

Eva är också en uppskattad moderator och konferencier med erfarenhet från bl.a Humorgalan, Börshajen Academy, Augustgalan och Stockholms filmfestival.

Du ska anlita Eva Röse när du/din verksamhet vill:

  • Skapa större tillit och kreativitet på arbetsplatsen.
  • Lära sig hur man ska hantera negativ stress.
  • Lyssna till en av Sveriges mest folkkära skådespelerskors med- och motgångar i karriären.
  • Ha en moderator eller konferencier med toppleverans.

Alternativa föreläsare

Babben Larsson | Henrik Schyffert


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.