Michael Halvarson

Michael Halvarson är en internationellt erkänd komiker och magiker vars unika show är en oerhört uppskattad publiksuccé. Nu har du möjligheten att boka en världsartist som garanterar skrattfest.

Michael Halvarson fick sitt definitiva internationella genombrott då han handplockades av Cirque du Soleil för en huvudroll i föreställningen KOOZA. Därefter har Michael haft världen som sitt arbetsfält. Han har uppträtt på Royal Albert Hall, medverkat i galaföreställningar i Monte-Carlo, stora varietéshower i Europa samt som en av världens främsta illusionister medverkat i showen The Illusionists – Witness the Impossible.

I Sverige har han medverkat i flera shower och han är flitigt anlitad som konferencier och underhållare på olika event. Svenska folket lärde känna honom i programserien Helt magiskt då Michael skapade magisk lördagsunderhållning på SVT.

Michael Halvarson är en sann estradör som bjuder publiken på något alldeles extra.

Sagt om Michael Halvarson:

”Det blev en jättebra fest, alla deltagare var nöjda! När det gäller betygssättningen på Michael så ger vi 5:or på allt, man bara häpnar av beundran över hur han gör. Om man är ute efter en magiker då ska man anlita Michael, då får man allt i ett och samma paket! Jag upplevde honom dessutom som väldigt trevlig och jordnära person.”

”Michael uppfyllde verkligen våra förväntningar! Han höjde stämningen direkt när
han började prata i micken och alla kollade mot scenen utan att se honom. Härlig inledning! Vid mitt bord sa man direkt: HAN HAR JAG SETT PÅ TV. De personer han tog upp på scenen var verkligen spontant och inte riggat innan och det roliga var att den ene var vår CEO.”

Michael Halvarsons show:

Michaels show bjuder på makalös underhållning i form av magi och humor i världsklass. Med en häpnadsväckande publikkontakt och scenisk tydlighet når han ut från scenen vare sig det är femtio eller femtusen personer, som i ett fullsatt Royal Albert Hall. Åskådarna skrattar rakt ut när Michael visar prov på sin unika förmåga att tillskansa sig både klockor, glasögon och slipsar från intet ont anande medverkande ur publiken. Med fingerfärdighet skapas trollerinummer som får publiken att förundras – allt med en twist och med en glimt i ögat. Lånade sedlar fördubblas, eller försvinner – för att dyka upp där man minst kan ana det. Det här är en magisk skrattfest som fungerar lika bra för den internationella publiken då den spelas lika bra på svenska som på engelska.

Alternativa föreläsare

Nassim Al Fakir  Daniel Karlsson

Fotograf: Peter Knutson

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.