Michael Halvarson

Michael Halvarson är magikern och komikern som med sitt unika artisteri gjort sig ett allt större namn på de internationella scenerna. Han är även en mycket uppskattad konferencier och programledare. Med över tjugo års erfarenhet inom event- och nöjesbranschen har han lång erfarenhet och stor rutin att leda evenemang och skapa en röd tråd. Hans utstrålning i kombination med hans professionalitet har gjort honom till en mycket uppskattad konferencier som med fördel även bokas till kvällens underhållning.

Som förste och ende svensk blev Michael 2006 handplockad att göra en huvudroll hos världens främsta internationella show, Cirque du Soleil. Det blev en fantastisk erfarenhet, med flera tusen föreställningar världen över. Michael har även synts i SVT:s lördagsunderhållning Helt magiskt och på BBC:s tittarsuccé The Magicians. På senare år har han bland annat medverkat i föreställningen Passion 2 i Tyskland och i showen Budapest Varieté, samt turnerat i USA, Sydamerika, Storbritannien, Norden och Australien.

Michaels underhållning bygger på mycket publikkontakt och visuella nummer med magi. Den lämpar sig lika bra för en svensk som internationella åhörare och framförs på svenska eller engelska.

Michael Halvarson är även flitigt anlitad som underhållare, konferencier, motivationsföreläsare, afterdinner-underhållare till galor, prisutdelningar och olika typer av event.

Förslag på föreläsning med Michael Halvarson:

FOKUS
Michael talar om konsten att hålla koncentrationen och fokusera på rätt saker. I en värld där vi ständigt förutsätts vara tillgängliga är det extra viktigt att kunna koppla bort bruset och koncentrera sig på det viktiga i stunden.

Michael Halvarsons show:

Michaels show bjuder på makalös underhållning i form av magi och humor i världsklass. Med en häpnadsväckande publikkontakt och scenisk tydlighet når han ut från scenen vare sig det är femtio eller femtusen personer, som i ett fullsatt Royal Albert Hall. Åskådarna skrattar rakt ut när Michael visar prov på sin unika förmåga att tillskansa sig både klockor, glasögon och slipsar från intet ont anande medverkande ur publiken. Med fingerfärdighet skapas trollerinummer som får publiken att förundras – allt med en twist och med en glimt i ögat. Lånade sedlar fördubblas, eller försvinner – för att dyka upp där man minst kan ana det. Det här är en magisk skrattfest som fungerar lika bra för den internationella publiken då den spelas lika bra på svenska som på engelska.

Alternativa föreläsare

Nassim Al Fakir  Daniel Karlsson

Fotograf: Peter Knutson

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.