Tony Irving

För svenska folket är Tony Irving mest känd som den färgstarka juryordföranden i TV4’s populära program Let’s Dance. Han har även agerat programledare för ”Camping Queens” som sändes 2016, om en oförglömlig husbilsemester genom Sverige. Utöver det är han författare till tre böcker, radiopratare, designer och fortfarande aktiv dansare och danslärare. Sist men inte minst är han också konferencier och föreläsare, och en väldigt medryckande och inspirerande sådan till på köpet!

Som dansare har han en imponerande meritlista, då han bl.a. har representerat Sverige på EM och VM. Både 2001, 2002 samt 2003 blev Irving svensk professionell mästare i tävlingsdans.

Du kan med fördel boka Tony Irving som konferencier, där han har stor erfarenhet av att leda allt ifrån modevisningar till galor och konferenser. Eller så vill du göra något utöver det vanliga och lägga in en danslektion eller ett roligt quiz på företaget, eller helt enkelt ha någon som verkligen vet hur man startar igång dansgolvet på kick-offen!? Oavsett vilket så kommer Tony komma dit med all sin energi och entusiasm, bjuda på sig själv till tusen, och garanterat bidra till att ni får det lite härligare, lite galnare och lite roligare!

Du ska anlita Tony Irving när du/din verksamhet vill:

  • Få en inspirerande och underhållande energikick
  • Stärkas i drömmarna och motiveras att tro på sig själv
  • Prova på en danslektion med guldkant
  • Höja stämningen på festen med ett quiz, ett roligt tema eller några enkla danssteg

Tony Irving kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här är exempel på föreläsningar:

Ett bättre jag

Hela livet är fyllt med intryck och information om hur vi bör förbättra oss och sträva efter att i allt vi gör prestera vårt bästa. Vi blir pushade till den punkt där utomstående mått blir den bekräftelse som avgör om vi duger eller ej.
Från vår utsida till vår insida matas vi med krav av att bli någon annan än den vi egentligen är.

När är det möjligt att säga ”det är bra att vara jag” och hur blir jag den bästa versionen av mig själv?
I föreläsningen ”Ett bättre jag” delar Tony Irving med sig av egna erfarenheter och inställningen till sig själv och sitt liv. Genom livsmål, terapibehandlingar och utbildning inom NLP har Tony själv påbörjat resan att bli den bästa version av sig själv. Under föreläsningen presenteras de fem grundläggande självledarskapsattityder som man kan använda sig av i resan till att bli den bästa versionen av sig själv och hur man kan komma fram till att ”det är bra att vara jag”.

Resan till den bästa versionen av dig själv börjar med ett beslut – det är bra att vara jag!

Kan jag – Kan vi

Tonys föreläsning i självledarskap ”Ett bättre jag” kan anpassas för att tillämpas i teambildningssyfte.
Inriktningen av de fem grundläggande ledarskapsattityderna justeras för olika gruppformat. Utgångspunkten är ”kan jag, kan vi”.

Vi startar med hur en individ identifierar sin plats i gruppen, sin funktion och sitt ansvar. Därefter kartläggs vad individen behöver göra för att gruppen ska kunna växa, effektiviseras samt slutföra uppsatta mål och önskat resultat.

 

Info om Tonys föreläsningar:
Längd: 45 minuter + 15 min frågestund.
Föreläsningarna kan kombineras med en 45-60 minuter lång rörelseaktivitet. Enkla dansrörelser används för att skapa både glädje och energi.
Kan användas som en praktisk teambuildingsupplevelse.
Föreläsningarna kan framföras både på svenska och på engelska.

Boka Tony Irving som Party Starter!

Oavsett vilken typ av event du arrangerar, behövs det en ice breaker som skapar en härlig festkänsla – någonting som får dina gäster att komma igång!

Tonys Party Starter är ett koncept som får festen att starta med stil. Välj från olika teman eller skapa ett eget.

Temaförslag:
• Party Like Gatsby
• Salsa Night
• Studio 54
• Cowboy / Country Western • Winter Wonderland

Eller välj ett helt eget tema. Oavsett vilket tema du väljer sätter det garanterat guldkant på festen!

Bjud in Tony Irving för en aktivitet på er AW – det ger garanterat god stämning och många skratt!

När man hör ordet AW tänker många på ett kortare barhäng efter jobbet.
Men med en aktivitet blir det en än mer minnesvärd kväll. Lär er något nytt, upplev något tillsammans och förgyll AW:n med en aktivitet som svetsar samman gruppen, tillsammans med Tony Irving.

  • Enkla dansrörelser som gör att alla hänger med.
  • Roliga danstävlingar!
  • Musik, rörelse och gemenskap!

Vilken vibe vill ni ha? Beroende på om er AW hålls på kontoret, på en restaurang eller på plats efter en konferensdag erbjuder Tony olika upplägg och aktiviteter. Temat är anpassningsbart efter ert upplägg.

Temaförslag kan vara: Disco, Charleston, Halloween, Christmas party.

Quizza med Tony Irving!

Tony Irving leder er genom en engagerande och underhållande frågesport. Tony är en hård men rättvis domare – med glimten i ögat..!
Dela upp er i lag som hjälps åt att svara på frågor – det blir garanterat positivt laddad stämning med många skratt!

Välj mellan ett skräddarsytt tema kring er verksamhet eller att hänga med på ett av Tonys egna quiz.
Let ́s go!

Om aktiviteten:

Ett roligt, engagerande och stimulerande sätt att få ett team att samarbeta och hjälpas åt för att uppnå ett gemensamt mål.

Den fungerar både som en egen fristående teambuildningsaktivitet eller som en pusselbit i ett större arrangemang vid till exempel konferenser, kick-off, after work, företagsfest, prisceremoni, aktivitetsdag eller annan typ av sammankomst.
Temat på frågesporten kan skräddarsys för att passa verksamheten eller ett specifikt tema.

 

Alternativa föreläsare

Tobias Karlsson | Annika Sjöö

i samarbete med Promotor Media

Fotograf: Peter Knutson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.