Mathias Holmgren

Vill du bli inspirerad till att våga göra en förändring i ditt liv? Boka en föreläsning med Mathias Holmgren!

Mathias Holmgren är känd som sångaren som tog över mikrofonen efter Magnus Carlsson i bandet Barbados. Han fick sitt genombrott i Fame Factory 2002 där han också fick en brottarhit med svensktoppsklassikern Något som kan hända.

Mathias har gjort det mesta inom underhållning på de svenska och nordiska scenerna och varit med i åtskilliga tv-program, bland annat Melodifestivalen två gånger. Han har även samarbetat med artister och låtskrivare som till exempel Carola, Anna-Lotta Larsson, Staffan Hellstrand, Jessica Andersson, Åsa Jinder, Anne-Lie Rydé och Kikki Danielsson. Han är också en uppskattad konferencier, bland annat på den stora schlagerkvällen på Stockholm Pride.

Efter många både roliga och tuffa år i musikbranschen med både med- och motgångar och ett destruktivt leverne med mycket alkohol och droger bestämde sig Mathias för att göra en stor livsstilsförändring sommaren 2018. Vägen tillbaka till livet började med ett telefonsamtal till en hjälplinje som ledde till inskrivning på en beroendemottagning. Det kan låta enkelt, men det svåra är att våga erkänna att man är svag för att åter kunna bli stark.

Nu låter Mathias er ta del av sin historia. Han vill peppa och inspirera till att våga ta de första stegen till en förändring. Det handlar om att våga tro att det går att bryta destruktiva mönster och om att våga inse sitt eget värde. Idag säger Mathias själv: ”Att våga erkänna att man har problem och att våga ta första steget mot en livsavgörande förändring kan rädda liv. Att våga bli nykter, påbörja en stor livsstilsförändring och att våga prata öppet om det har förändrat allt! Vågar jag så vågar alla!”

I sin föreläsning berättar Mathias ocensurerat om de händelser som ledde till att han insåg att han behövde söka hjälp men framförallt vad som fick honom att påbörja en stor livsstilsförändring. Han tar upp frågor som När inser man att det måste till en förändring?”, ”Hur ska man våga börja?” och När förstår man att det handlar om liv eller död?”.

Mathias Holmgren arbetar också som kostrådgivare och är utbildad till personlig tränare. I sina föreläsningar kan han inspirera er till att äta mer hälsosamt, förstå sambandet mellan kost och träning och peppa er till att må bättre – genom små men viktiga förändringar i vardagen.

Boka Mathias Holmgren när/om:

  • Du behöver bli inspirerad att det går att förändra sitt liv och bryta destruktiva vanor och mönster.
  • Du vill ta del av en självupplevd historia om mobbing, komma ut-process och en hård musikbransch, och kraften att komma tillbaka.
  • Ni vill få kunskap om vikten av rätt mat, vardagsträning och en sund livsbalans.
  • Du vill motiveras att tro på dig själv och att allt är möjligt.
  • Ni letar efter en konferencier som kan ta en publik.

Mathias skräddarsyr sin föreläsning utefter vad som passar ditt företag bäst.

Fotograf: Peter Koskenvoima

Alternativa föreläsare

Nemo Hedén | Sanna Bråding


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.