Martin Lidberg

Martin Lidberg är en av Sveriges allra mest framstående kampsportare genom tiderna. I sin idrottskarriär som brottare tog han bl.a. både VM-guld och EM-guld. Dessutom har han även stått som vinnare i de prestigefyllda TV-tävlingarna Superstars, Mästarnas Mästare och Let’s Dance.

Idag är Martin verksam som hälsocoach, föreläsare, författare till ett flertal böcker, programledare samt driver det egna företaget Lidberg Performance AB. Han anlitas ofta som coach och inspiratör inom hälsa, träning, prestation, motivation och framgång.

Utöver sina träningsböcker har Martin även tillsammans med sin bror Jimmy Lidberg och författaren Theodor Lundgren skrivit boken Brottarbröder (2020). Boken beskriver brödernas uppväxt och brottarkarriärer i en familj med en spelmissbrukande och yrkeskriminell far.

Bakom framgångarna har Martin Lidberg arbetat otroligt hårt och målmedvetet. Något som kännetecknar honom är hans förmåga att inte vara rädd för att misslyckas. Att våga testa nya saker och utmana sig själv gör att vi mår bra och utvecklas. Under en föreläsning med Martin Lidberg får du hjälp med att stärka både kropp och sinne. Du får verktyg för att fundera, leverera samt må och prestera på topp.

I sina föreläsningar talar Martin om hur vi kan hitta träningsmotivation när den gömmer sig, hur vi kan tänka när vi stöter på motgångar och hur vi kan prestera bättre samtidigt som vi mår bättre. Oavsett om ditt mål är att gå ner några kilo, uppnå dina mål på jobbet eller helt enkelt förbättra ditt välmående har Martin effektiva tips och verktyg att dela med sig av.

Martin Lidberg kan även bokas som tränare samt moderator till ditt nästa evenemang.

Förslag på föreläsningar med Martin Lidberg:

Våga bli en vinnare

I Martin Lidbergs nya föreläsning ”Våga bli en Vinnare” pratar han om framgångsfaktorer och vad som krävs för att bli en vinnare i sin egen vardag. Att våga misslyckas menar han är den absolut viktigaste egenskapen för att nå framgång.

Många har sett Martin vinna både VM-guld i brottning, i Lets Dance, Superstars och Mästarna Mästare och tror kanske att han lyckas med allt han tar sig an. Själv menar Martin att han ofta stöter på hinder i sin vardag men att det är just modet av att våga pröva och ta nya vägar som också gjort honom till en vinnare många gånger.
Känslan av att få utvecklas ger bättre självförtroende och stärker självkänslan. Därför är det viktigt att ibland få ge sig ut på okänt vatten och få utvecklas och lära sig på nytt. Att ha ett tydligt mål och att alltid vara bra förberedd är några av hans framgångsfaktorer.

Både under och efter sin idrottskarriär har han förberett sig mentalt för att nå sina mål och drar en röd tråd från idrotten till livet som företagare och förälder. I sin föreläsning ger han tips på hur du med enkla mentala knep kan finna harmoni och lära dig att prestera på topp i din egen vardag.

Vägen till framgång

Martin berättar i sin motivationsföreläsning hur han lyckades med sin pojkdröm genom att bli världsmästare i brottning. Med den egna karriären som ledsaga talar han om vikten av fokusering, målsättning och framför allt hur man kan arbeta mentalt för att nå sina mål. Oavsett om man vill prestera bättre i en idrott eller i sitt yrke menar Martin att det alltid är en förutsättning att tänka positivt och tro på sig själv för att lyckas.

Martin drar under föreläsningen även paralleller till hur han mot alla odds gick från att vara en stor kantig brottare till en mjuk och smidig dansare på bara några månader när han 2007 vann TV-programmet Let’s Dance. Men även om hur han fortsatt prestera som egenföretagare efter sin idrottskarriär. Under Martins föreläsning får ni många tips och råd med en hel del skratt som inspirerar till egen prestation och framgång.

Vägen till en bättre hälsa

Martin berättar i sitt motiverande hälsoföredrag hur han i många år har arbetat med att vägleda människor till att komma i bra form och må bättre genom sina hälsocamps och TV-program. ”Vad krävs för att ändra sina levnadsvanor” och ”hur kan man hitta motivation och träningsglädje över tid” är några av de delar Martin tar upp i sin föreläsning. Han menar att det inte finns några genvägar – oavsett kunskap är det alltid din mentala inställning som kommer att vara avgörande för hur du lyckas på sikt. Martins mål är att bidra till en ökad medvetenhet och förmedla en stor dos inspiration och glädje till träning och välmående.

Alternativa föreläsare

Anna Lindberg | Kajsa Bergqvist


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.