Deborah Mühlrad

Föreläsare och Leg. Psykoterapeut

Möt Deborah Mühlrad, en inspirerande talare med djupgående kunskap och en passion för att hjälpa människor att tackla livets utmaningar med enkla verktyg. Deborah är inte bara en föreläsare; hon är en erfaren leg. psykoterapeut och beteendevetare som har ägnat sitt liv åt att stärka individer och organisationer.

På ett inspirerande och humoristiskt sätt föreläser Deborah om psykologi, ledarskap, självledarskap, motivation och stresshantering. Förvänta dig ett härligt lugn, tydliga budskap och spännande övningar där du som åskådare får praktisera lärdomarna från föreläsningen. Deborah anpassar alltid sina föreläsningar till mottagaren och ger det där lilla extra som väcker publikens engagemang.

Med en tydlig förankring i forskningen använder Deborah Mühlrad vardagsexempel som ger många aha-upplevelser. Du får med dig konkreta verktyg som du och dina medarbetare kan börja använda sig av direkt.

Deborah gästar frekvent olika podcasts och har föreläst för kunder som IKEA, Rituals, Sambla och Byggmax.

Aktuella föreläsningar

Självledarskap och stresshantering – konsten att tyda kroppens signaler

Idag lever vi i en värld där allt går supersnabbt. Ibland jobbar du hemma, ibland på kontoret. Du är ständigt nåbar, deadlines ska hållas, det är back-to-back möten, du ska både orka träna och hinna med förskolelämningar och samtidigt få tid att umgås med familj och vänner.

Kraven ökar, tiden räcker inte till och kroppen börjar säga ifrån. Trots att vi vet att det kan leda till sämre fokus, mindre ork och till slut utbrändhet fortsätter vi jobba i samma takt ändå. Därför är självledarskap viktigare nu än någonsin!

I den här föreläsningen involverar Deborah publiken i flera interaktiva övningar så att teorin blir enklare att förstå genom kroppens signaler. På ett inspirerande sätt delar hon konkreta tips på hur man kan leda sig själv smartare och bättre redan idag!

Relationellt ledarskap – att bygga & leda team mer effektivt

Aldrig någonsin har ledarskap varit så viktigt som nu när världen präglas av oro och ovisshet. Samtidigt sker stora delar av ledarskapet i den hybrida modellen där det kan vara en utmaning att skapa engagemang och motivation hos medarbetarna.

I den här föreläsningen kommer du få lära dig konkreta strategier inom relationellt ledarskap. Studier visar att relationellt ledarskap ökar medarbetares produktivitet med 50%, engagemang med 76% och energi på jobbet med 106%. Därför är detta en föreläsning för dig som helt enkelt vill bygga och leda team mer effektivt!

 

Alternativa föreläsare

Mia Törnblom | Lisa Clefberg

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.