Madeleine Westin

Madeleine Westin – meteorolog, föreläsare och konferencier!

Madeleine Westin är meteorolog, klimatexpert, författare till tre böcker om vädret, programledare och kapten i krigsmakten. Hon är känd som meteorolog på TV4, har sommarpratat i radio och deltagit på en Nordpolsexpedition på isbrytaren Oden.

Madeleine är en av Sveriges främsta experter inom väder och anlitas flitigt av företag som vill skapa en mer modern och klimatsmart verksamhet. Hon berättar om vad som sker i miljön i dagsläget, varför och hur det kommer påverka er och er verksamhet. Bland annat har hon utbildat professionella kappseglare, piloter och yrkesmilitärer inom både Flygvapnet och Marinen.

Väder och klimat påverkar oss på alla plan. Det är en av våra allra största och mest aktuella frågor. Madeleine Westin kan prata väder ur alla tänkbara perspektiv, från det lilla till det stora. Oavsett om det gäller klimatförändringar, naturkatastrofer, hur miljömedvetenhet och konkurrenskraft hänger ihop eller hur ni skapar en mer klimatsmart arbetsplats – bjuder Madeleine på massor med fakta blandat med intressanta anekdoter.

I en av Madeleines böcker beskriver hon den klimatförändring vi är mitt uppe i, som inte framträder på det sätt vi förväntat oss. Men en sak är säker. Den kommer att påverka vårt liv och hälsa, i vårt boende, i jobb och resande. En framtidsspaning med en prognos av bland annat fler och svårare stormar, katastrofala översvämningar och torrperiod under heta sommardagar. Det är bara några få av många fastställda konsekvenser av en varmare värld.

Madeleine föreläser även om framgångsrikt och socialt hållbart ledarskap samt om arbetsglädje och kommunikation på arbetsplatsen.

Madeleine Westin är även en mycket uppskattad och rutinerad konferencier och moderator. Passa på att boka henne till ert nästa evenemang!

Du ska anlita Madeleine Westin när du/din verksamhet vill lära er mer om:

  • Miljö ur alla olika perspektiv
  • Klimat och klimatförändringar
  • Meteorologi och att förutspå väder
  • Hur ni skapar ett mer klimatsmart företag

Alternativa föreläsare

Mikael Botnen Diamant


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.