Lisa Sihlberg

Lisa Sihlberg är naturskyddsfotograf och Sveriges första ambassadör för objektivföretaget Tamron. Hon har dokumenterat de utrotningshotade elefanterna på Sumatra, vilda orangutanger och de sista regnskogarna på Borneo. Med kameran som vapen avslöjar Lisa de hot som vår natur och våra arter dagligen utsätts för, och lär ut vikten av att bevara vår fantastiska planet.

Lisa vet vad som händer med regnskogen när vi köper choklad i Sverige, eller hur all plast som hamnar i våra hav påverkar livet under ytan. Med Lisas erfarenhet från expeditioner kan publiken vara säker på att få en verklig bild av världen. De får upptäcka platser som de kanske inte har möjlighet att besöka på egen hand. Trots att Lisa Sihlberg berör ämnen som får de flesta av oss att skruva på sig av oro, gör hon det glatt och med glimten i ögat. Hon lyfter fram det positiva inom ämnet och blandar med vackra bilder för skapa en glädje och vilja i att ta hand om planeten. Den som har lyssnat till en av Lisas föreläsningar går hem med en lustfylld känsla av att kunna påverka framtiden.

Lisa Sihlberg blandar magiska bilder och berättelser från platser världen över med kunskap om natur och handfasta vardagstips inom hållbarhet och miljö, men även om entreprenörsskap. Med humor och energi inspirerar hon oss till att leva både hälsosammare och klimatsmartare, för vår egen och vår planets skull.

Lisa kan även bokas som konferencier och moderator.

Exempel på föreläsningar med Lisa Sihlberg:

  • Kan en bild rädda planeten?
  • Hållbarhet i vardagen
  • Nå ut med ditt budskap genom sociala medier

Alternativa föreläsare

Mikael Botnen Diamant | Oskar Kihlborg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.