Gustav Stenbeck

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist, entreprenör och börs-VD. Han har jobbat med hållbarhet i 20 år bl.a. på Greenpeace, som hållbarhetschef åt Petter Stordalens Strawberry Hotels och som entreprenör inom startups och scaleups som är med och förändrar världen. Gustav är en flitigt anlitad föreläsare – både i Sverige och internationellt – kring hur företag och organisationer på bästa möjliga sätt kombinerar hållbarhet, tillväxt, kultur och affärer. Gustav var 2019 nominerad till Årets Talare – Genombrott Man och har varje år sedan dess varit med på EventEffects lista över Sveriges mest populära talare.

I sina föreläsningar hyllar Gustav Stenbeck entreprenörskapet och dess världsförändrande möjligheter. Budskapet handlar alltid om hur företag och organisationer kan öka sin rörlighet och skapa bättre förutsättningar för en långsiktigt bättre affär med hjälp av hållbarhet, inte till trots av hållbarhet. Gustav säger ofta: ”Vi har aldrig skapat bättre samhällen genom att säga ’nej’ till saker, det har alltid skett genom att säga ’ja’ till saker. Varför skulle det vara annorlunda nu?”

Idag arbetar Gustav som styrelseproffs och affärsängel där han lägger all sin tid på att skapa en bättre värld genom smartare företag.

En föresläsning med Gustav är fylld med skratt, energi och många utmanande och utvecklade perspektiv på hur morgondagen kommer se ut och hur vi alla är med och skapar den.

Alternativa talare

Mikael Botnen Diamant | Catarina Rolfsdotter-Jansson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.