Oskar Kihlborg

Oskar Kihlborg är en av Sveriges mest erfarna äventyrare, föreläsare och fotografer. Han har över 25 års erfarenhet av en rad olika äventyr; klättring, dykning, segling, kajak, rodd, flygning och skidor. Den senaste passionen är fallskärmshoppning!

Han har varit med i sammanhang där människors drivkraft och samarbetsförmåga testas under tuffa förhållanden. På ett underhållande och inspirerande sätt delar Oskar med sig av sina äventyr, tillsammans med fantastiska bilder och träffsäkra frågeställningar. Han berättar om hur hans utmaningar i utsatta situationer gett honom verktyg i livet och hur har använder sig av dessa i vardagen och yrkeslivet.

Oskar Kihlborg har även deltagit i fem Himalayaexpeditioner, slagit världsrekord i segling över Atlanten och drev under 10 års tid utbildningsföretaget Svenska Äventyr. Under 2013 var han expeditionsledare i SVTs programserie; Mot alla odds, där han ledde tio funktionsnedsatta tvärs över Nicaragua under 28 dagar. Några av Oskars senaste bedrifter är b.la. att leda ”Expedition Kilimanjaro 2018”, paddla från Landsort till Arholma på SUP, många expeditioner till svenska fjällen och ett flertal bestigning av Kebnekaise.

Hur får man ett team att fungera bra? Vilka är våra drivkrafter och hur kan vi använda oss av dem för att gemensamt nå våra mål? Hur vi måste lita på andra för att våga utmana oss själva. Att inte låta dina rädslor stå i vägen, utmana dig själv och uppleva nya dimensioner av vad du faktiskt klarar av.

“Om man har en stark vilja och rätt attityd så kan man komma långt. Om man dessutom får ihop samarbetet i en grupp, då kan man tillsammans komma hur långt som helst.”

– Oskar Kihlborg

Oskar är också engagerad i Östersjöns hälsa och bidrar till att skapa förståelse för vad vi som privatpersoner kan göra för att tillsammans påverka och förändrar ett minst sagt oroande tillstånd. Oskar integrerar ofta kunskapen om vår miljöpåverkan på något sätt i sina äventyr.

Du ska anlita Oskar Kihlborg när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna till en av Sveriges mest erfarna äventyrare.
  • Ta del av en professionell äventyrares framgångsstrategier för att våga sätta upp höga mål och uppnå dem.
  • Ge åhörarna en oemotståndlig dos av motivation att våga utmana sig själva.

Alternativa föreläsare
Aron Anderson  |  Renata Chlumska


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.