Zanyar Adami

Zanyar Adami är föreläsare, företagare, författare och filmskapare.

Som femåring kom Zanyar som ensamkommande barn till Sverige, där han växte upp i så kallade ”Arabdalen” i Stockholm och gjorde kometkarriär i medievärlden. Efter ingenjörstudier på KTH grundade Zanyar tidningen Gringo och blev rekordung chefredaktör att vinna Stora Journalistpriset. Som entreprenör har han varit med och startat fyra företag som alla har haft miljonomsättning efter första året.

Zanyar Adami är sommarpratare och författare till radio, film och antologier som Pittstim. Han är prisbelönt regissör till filmerna GerillasonenSenses och Färgblind för att nämna några. Zanyar har även varit programledare för Nyhetsmorgon, konferencier för chefsgalor, styrelsemedlem i Framtidens kultur med mera.

I drygt femton år har Zanyar varit en flitigt anlitad föreläsare. Med över 500 föreläsningar i ryggen för alltifrån tusen VD:ar i Globen till småstadsskolor, är Zanyar ett säkert kort att anlita oavsett publik. Föreläsningarna handlar om mångfald, jämställdhet och ledarskap . De vanligaste omdömena om Zanyars föreläsningar är; ”roligt”, ”inspirerande”, ”tänkvärt”.

Bland uppdragsgivarna kan nämnas; Swedbank, Chef, Volvo, Försvarsmaken, Malmö Opera, SKL, SVT, UNHCR, m.fl.

Här hittar ni Zanyars filmbolag där hans filmer finns

Här kan ni lyssna på Zanyars sommarprat

Exempel på föreläsning med Zanyar Adami

UPPDATERA DIN SVENSKHET

Vi behöver en ny svenskhet där olikheter välkomnas och Sverige integreras mer i världen. Vad vinner jag som individ, min arbetsplats och Sverige på mer mångfald? Hur kan jag bryta mot jantelagen och frigöra min fulla potential? Hur kan jag bemöta dem som vill tillbaka till du gamla Sverige? Hur kan jag få andra att ge mer av sig själva i du fria Sverige? En inspirerande föreläsning fylld av skratt, filmer, diskussion och matnyttig kunskap som kommer att förändra din syn på Sverige för alltid.

Zanyar skräddarsyr sin föreläsning efter era önskemål och behov, kontakta oss för att bolla idéer.

Alternativa föreläsare

Navid Modiri

Zanyar Adami föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. etnicitet
tag copy 4 Created with Sketch. film
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Jämställdhet
tag copy 4 Created with Sketch. Kultur
tag copy 4 Created with Sketch. Mångfald
tag copy 4 Created with Sketch. Rasism
tag copy 4 Created with Sketch. Värderingar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.