Daniel Karlsson

Daniel Karlsson är en av Sveriges allra mest uppskattade trollkarlar, med föreställningar som kortfattat beskrivs: Fantastiskt starka trollerinummer tokkryddade med humor! Det är något som passar på företagsevent, kick-off, festivaler m.m.

Han blev ett känt ansikte bland framför allt barnfamiljer då han slog igenom med sitt trolleriprogram ”Den itusågade kaninen” på SVT. Programmet blev en succé som slog tittarrekord efter tittarrekord vilket ledde till att hela fem säsonger sändes.

I programmet går Daniel omkring på gator och torg och visar fascinerade nummer för människor han stöter på. Han trollar även för en hel del kändisar, så som Måns Zelmerlöv, Amy Diamond, Anders Ankan Johansson, m.fl.

Daniel är en underhållare med stort engagemang och aldrig sinande energi, och förtrollar publiken med sina illusioner och trick. Han uppskattas alltid för sin naturliga stil vilken ingiver känslan av att ”Det här kommer bli roligt” – och som han lever upp till dessa förväntningar!

Med en bakgrund inom stand-up har han en fantastisk förmåga att improvisera och fånga upp varje situation på ett skickligt och mycket underhållande sätt.

Daniel uppträder inte bara på scen, utan kan även röra sig runt bland publiken och ”mingel-trolla”, vilket innebär att han utför sina trolleritrick vid borden för sittande publik under middag och kaffe. Hans magiska föreställningar gör sig otroligt bra som startskottet på t.ex. er kick-off eller fest.

Daniel Karlsson är den perfekta underhållaren för hela familjen, oavsett ålder. Hans strävan är att publiken ska ramla av stolarna av skratt samtidigt som hans fascinerande trollerinummer ska få alla att gapa av förvåning. De som sett Daniels shower beskriver honom som en älskvärd scenpersonlighet som engagerar publiken till en sanslös nivå. Om du är ute efter en trollkarl som levererar magi och humor på absolut bästa sätt har du hittat rätt person.

Alternativa föreläsare

Michael Halvarson Nassim Al Fakir


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.