Nassim Al Fakir

Nassim Al-fakir

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, konferencier och underhållare

Nassim Al Fakir är en svensk musiker, programledare och skådespelare. Al Fakir har medverkat i flera olika TV-program, bland annat som programledare på Bolibompa i SVT. Han kan spela trummor och livnärde sig på att frilansa inom musikyrket innan hans artistkariärr inom TV.

I inspirationsföreläsningen med Nassim Al Fakir berättar han om hur det var att växa upp i en musikalisk familj med två olika kulturer och religioner, hans ingång till TV-, film- och teatervärlden och om hur livet som pappa har påverkat honom.

På ett humoristiskt, men samtidigt djupt eftertänksamt sätt, speglar Nassim sin barndom. Nassim är som vi alla vet ett energiknippe och lever efter mottot ”Testa! Du vet inte om du kan innan du har testat.” Han är helt övertygad om att det inte är farligt att misslyckas. Publiken inspireras till att våga säga JA! Nassim berättar om hur det är att leva med en årsplan som inte ser ut som alla andras. Han berättar om hur han kastades in i sammanhang som stärkt hans självförtroende. Han pratar om sin dyslexi, sin kärlek till musiken och sitt aktiva träningsliv. Han delar med sig av tankar och känslor kring att vara pappa och att bygga sin egen familj tillsammans med Lina Hedlund.

Det går även att boka Nassim som moderator och konferencier.

Alternativa föreläsare
Viktor Frisk  |  Tobias Karlsson  |  Clara Henry