Nassim Al Fakir

Nassim Al Fakir är en svensk musiker, programledare och skådespelare. Al Fakir har medverkat i flera olika TV-program, bland annat som programledare på Bolibompa i SVT. Han kan spela trummor och livnärde sig på att frilansa inom musikyrket innan hans artistkarriär inom TV.

Nassim har spelat musik sedan han var fyra år. Hans musikalitet har lett till att han har spelat in en egen skiva, och han har dessutom varit rösten till en av karaktärerna i den tecknade Disneyfilmen ”Frost”. Som programledare, författare till barnböcker och skådespelare är han ett välkänt ansikte för de allra flesta ålderskategorier. Han har även dansat i Let’s Dance och lett SVT Play-sändningarna för Idrottsgalan. Nassim Al Fakir har onekligen många strängar på sin lyra!

I inspirationsföreläsningen med Nassim Al Fakir berättar han om hur det var att växa upp i en musikalisk familj med två olika kulturer och religioner, hans ingång till TV-, film- och teatervärlden och om hur livet som pappa har påverkat honom.

På ett humoristiskt, men samtidigt djupt eftertänksamt sätt, speglar Nassim sin barndom. Nassim är som vi alla vet ett energiknippe och lever efter mottot ”Testa! Du vet inte om du kan innan du har testat.” Han är helt övertygad om att det inte är farligt att misslyckas. Publiken inspireras till att våga säga JA! Nassim berättar om hur det är att leva med en årsplan som inte ser ut som alla andras. Han berättar om hur han kastades in i sammanhang som stärkt hans självförtroende. Han pratar om sin dyslexi, sin kärlek till musiken och sitt aktiva träningsliv. Han delar med sig av tankar och känslor kring att vara pappa och att bygga sin egen familj tillsammans med Lina Hedlund.

Det går även att boka Nassim som moderator och konferencier.

Boka honom hon oss på Talking Minds om du vill säkra ett oförglömligt evenemang fyllt av sprudlande energi, lekfullhet och högklassig underhållning!

Alternativa föreläsare
Viktor Frisk  |  Tobias Karlsson  |  Clara Henry 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.