Johanna Nordström

Johanna Nordström

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Standupkomiker, Konferencier, Moderator

Johanna är en av vår tids hetaste humorprofiler. Med ett av Sveriges största kvinnliga humorkonton på Instagram gör hon succé med sina sketcher.

Johanna har trots sina unga ålder en stor erfarenhet av radio, att stå både på scen och framför kameran samt manusskrivande. 2015 körde hon stand up för första gången och 2018 är det folk från alla delar av Sverige som tar sig till Stockholm för att se henne köra.

Samtal som du kan boka Johanna för:

Hur lyckas du med sociala medier?
På två år lyckades Johanna nå 50,000 följare på Twitter där hon idag har 150,000. Sedan bestämde hon sig för att börja bygga sin Instagram istället. På ett år hade hon 120,000 följare. Johanna berättar om taktiken och hur man ska gå tillväga för att bygga sociala medier från scratch utan att vara känd sedan tidigare.

Hur når vi ut politisk till unga?
Johanna har tillsammans med Irena Pozar drivit politikpodden 800k. En podd till för unga kvinnor mellan 18-30. Där pratar de på ett lättsamt och humoristiskt sätt om vad de olika partierna vill, vad de egentligen menar och varför ingen politiker kan säga ja eller nej. Johanna har under hela sin uppväxt känt att hon inte förstått politiken, eftersom politiker och vuxna inte pratar till unga. Vad gör politikerna för fel när de inte når unga? Och hur når man unga bäst? Fråga Johanna.

 

Foto: Johanna Pettersson