Malin Sävstam

”Starta framtiden idag genom att acceptera den verklighet du befinner dig i. Livet blir härligare om du lär dig att hantera förändringar med ett öppet sinne.” – Malin Sävstam

Är det möjligt att leva ett bra liv efter att ha drabbats av värsta tänkbara katastrof? Hur skapar man ett nytt liv? Idag delar Malin Sävstam med sig av sina insikter om livet och om den mänskliga inre kraft som finns hos oss alla.

Efter att själv ha överlevt flodvågskatastrofen i Thailand 2004 men förlorat man, barn och vänner har Malin via daglig träning med andning och kropp vunnit tillbaka livet – ett liv hon beskriver som helt och rikt. Ett liv där hon vågar se verkligheten som den är, utan att döma, värdera eller omedelbart försöka förändra den.

Malin föreläser om det lilla som kan göra enorm skillnad på insidan, om vad som är gratis, alltid tillgängligt och enkelt. Om hur man gör för att leva sitt liv lite smidigare, lite gladare och lite enklare. Hur man släpper taget om rädsla och bitterhet och inte fastnar i de svårigheter livet innebär. Hur katastrof och avgrundsdjup smärta kan vändas till kraft och spirande hopp. Du får ta del av de praktiska verktyg Malin dagligen använder, av de insikter hon fått via sina erfarenheter och hur du lär dig att njuta av stunden utan att oroa dig för framtiden.

Malin Sävstam och hennes historia lämnar ingen oberörd. Hon väcker reflektioner över livet och hur man själv bäst tar tillvara på det. Trots den tragik Malin berättar om är det inte deppigt att lyssna på Malin. Hon är full av liv och inger hopp hos åhörarna – på ett privat plan såväl som för företag och organisationer i förändring.

Malin har en omfattande yrkeserfarenhet från b.la. olika marknadsfunktioner inom SAS, som projektledare och VD på en reklambyrå och från den egna konsultfirman. Idag arbetar hon som yogalärare och är en erfaren föreläsare. Hennes bok ”När livet stannar” har sålt cirka 65 000 exemplar. Hon har medverkat som sommarvärd i P1, gästat SVT:s program ”Min Sanning”, skrivit boken ”Kärleken är starkare än döden” och står bakom varumärket Yoga it’s You som tillverkar vackra yogasmycken. Idag arbetar hon som yogalärare samt leder workshops och föreläsningar.

”Malin har en unik förmåga att sätta ord på känslor och tankar – även om det ibland kanske anses förbjudet eller inte lämpligt. Vi kan varmt rekommendera henne som föreläsare.” – SUSANNE OTTOSSON, SUSEDALENS FÖRSAMLING

Malin kan skräddarsy upplägg på föreläsning såväl som workshop med praktiska övningar efter era önskemål.

Alternativa föreläsare

Aron Andersson Björn Natthiko


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.