Mikael Andersson

När ni lyssnar på Mikael Andersson får ni ta del av en oerhört inspirerande och berörande historia som väcker tankar kring de möjligheter vi har i livet, vad man kan åstadkomma mot alla odds, och att göra det omöjliga möjligt.

Mikael Andersson föddes 1964 utan vare sig armar eller ben, och var därmed dömd till ett liv på en institution. Idag är han gift, är pappa till två barn, arbetar heltid med sitt eget företag och är en mycket efterfrågad föreläsare. I sina föreläsningar talar han om inspiration, livets resurser och dess möjligheter. Om hur glädje möter allvar, motivation möter orkeslöshet och vinster möter förluster.

Mikaels föreläsningar baseras inte på några forskningsresultat eller teoretiska modeller, och han har inte heller någon ambition eller avsikt att leverera några enkla svar och färdiga lösningar till åhörarna. Men något ni kan vara säkra på är att inte en människa lämnar salen utan att ha påverkats på djupet.

Med hjälp av en elektronisk rullstol, specialanpassad bil och framför allt en vinnande attityd tar Mikael Andersson sig fram i livet. Det är just denna attityd i kombination med Mikaels smittande leende som räddade en djupt deprimerad människa som var på väg att ta sitt eget liv. Med stor inspiration delar han med sig av sina tankar kring sin livssituation och hur varje individ kan ta tillvara på sina egna möjligheter.

Ni stimuleras till reflektion och eftertanke i mötet med det svåra, mörka och smärtsamma – men också med det ljusa, starka och positiva. Åhörarna får med sig hopp, glädje, kraft och inspiration.

Du/din organisation ska lyssna på Mikael Andersson när ni söker:

  • En inspirerande föreläsning som både berör och lämnar avtryck i form av eftertanke och nya perspektiv på livet
  • En inblick i ett liv som är unikt – hur det är att leva utan armar och ben och hur Mikael själv överkommit livets rädslor och hinder
  • Glädje. allvar, inspiration och motivation

Mikael Andersson har föreläst för hundratusentals människor och hundratals företag såsom AstraZeneca, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ericsson, ICA, Volvo, Posten, SEB, IKEA, Stadium, Skatteverket, Handelsbanken och många kommuner, fackföreningar etc.

Förslag på föreläsning med Mikael:

Tankens kraft – att göra det omöjliga möjligt

I sin inspirerande och fascinerande föreläsning förklarar Mikael Andersson med smittsam humor om sitt eget sätt att närma sig problem och övervinna de begränsningar man ger sig själv, och hur detta gradvis förändrade hans eget liv. Detta föredrag handlar framför allt om resurser och möjligheter i livet – och inspirationen!

Alternativa föreläsare

Aron AndersonLasse Gustafsson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.