Jesper ”Bella” Berlin

Bli bättre i verkligheten! Hur skapar man en framgångsrik grupp?

Lyssna på en föreläsning med elitsoldat Jesper “Bella” Berlin!

Jesper Berlin, även känd under smeknamnet ”Bella”, har arbetet i Försvarsmakten i närmare 30 år, varav 14 av dessa inom specialförbandet Särskilda Operations Gruppen (SOG). Under sin karriär har Jesper vid ett flertal tillfällen samlat ihop grupper för att arbeta i högriskmiljöer. Han har röjt minor och terroristbomber på flera kontinenter under mycket prövande och svåra förhållanden.

Jesper är även känd från både säsong 1, 2 och 3 av succén ”Elitstyrkans hemligheter”. Där han medverkar som instruktör och programledare. Programmet belönades med det ärofyllda Kristallen-priset i kategorin ”Årets dokusåpa” 2021.

Under sina föreläsningar talar Jesper om vikten av ett starkt och stabilt ledarskap i vardagen och hur man som ledare blir en förebild inom sin organisation. Ni får ta del av hans unika kunskap kring hur man pressar sig själv för att hela tiden bli bättre, även i de situationer där målet är oklart och uppgiften okänd.

Jesper Berlin brinner för ledarskapet i vardagen och hur man blir sitt bästa jag. Att som ledare och chef lyfta blicken, se människorna i organisationen och plocka fram det bästa ur var och en är det som skapar ett vinnande lag.

Med sina unika erfarenheter från tiden inom specialförbanden talar Jesper om vikten av att inte bara fokusera på prestation, utan att ha förbättring i fokus. Det vill säga: vad kan vi göra bättre nästa gång? Hur vänder vi våra svagheter till styrkor?

Det spelar ingen roll om du ska träna mot ett speciellt mål eller driva ett företag – det handlar inte så mycket om att göra sakerna rätt, det handlar om att göra rätt saker!

Alla organisationer har en vision. Men hur många känner att man arbetar mot visionen varje dag? Det är en sak att ha bra styrdokument att visa upp, en helt annan sak att leva efter dem. Det svåraste är att få hela organisationen att göra det.

Det brukar sägas att ”kultur äter strategi till frukost, varje dag”! Hur skapar vi som ledare en kultur som vi vill ha? Jesper Berlin delar generöst med sig av sin historia om hur han satte upp en vision och fick hela enheten att jobba mot den. Så boka Bella och bli både inspirerad och motiverad till utmaningar och framgång!

Alternativa föreläsare 

Petra Malm | Jonas Eriksson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.