Jesper ”Bella” Berlin

Bli bättre i verkligheten! Hur skapar man en framgångsrik grupp med Jesper ”Bella” Berlin?

Jesper ”Bella” Berlin har arbetat i tre decennier inom Försvarsmakten varav fjorton av dessa år vid Särskilda Operations Gruppen (SOG). Han är elitsoldaten som har röjt minor och terroristbomber på flera kontinenter under mycket prövande och svåra förhållanden. Jesper har flera gånger sammansatt team för att verka i riskfyllda miljöer. I Jespers föreläsningar berättar han om hans syn på hur man får grupper att leverera. Hur man sätter upp mål och når dom. Med bakgrund från specialförbanden betonar han vikten av att inte enbart sikta på höga prestationer, utan att ständigt sträva efter förbättring. Det vill säga – Vad kan vi göra bättre nästa gång och hur vi omvandlar våra svagheter till fördelar?

Elitstyrkans hemligheter

Jesper är en av profilerna i succén Elitstyrkans hemligheter och har varit med från start. Där han medverkar som instruktör och programledare. Programmet belönades med det ärofyllda Kristallen-priset i kategorin ”Årets dokusåpa” 2021. Programmet sänds på TV4.

Unik kompetens och unika historier

I sina inspirerande föreläsningar belyser Jesper ”Bella” Berlin vikten av ett starkt och stabilt ledarskap i vardagen. Han berättar om hur man som ledare blir en förebild inom sin organisation. Genom att dela med sig av sin djupgående erfarenhet, ger Jesper insikter om hur man ständigt kan utmana sig själv för att kontinuerligt förbättra sig, särskilt när målet och uppgifterna kan verka oklara. Passionerat betonar han vikten av dagligt ledarskap och strävan efter personlig utveckling. För honom handlar det om att som ledare verkligen se individen, uppmuntra teammedlemmarna och framhäva det bästa i varje person, vilket i slutändan bidrar till att skapa ett framgångsrikt team.

Oavsett om ditt fokus ligger på att träna för ett specifikt mål eller att leda ett framstående företag, är nyckeln inte enbart att göra saker korrekt, utan snarare att göra rätt saker.

Varje framstående organisation har en tydlig vision. Men hur ofta känner vi att våra dagliga insatser verkligen styr oss mot denna vision?  Medan det kan vara enkelt att ha imponerande styrdokument att visa upp, är den verkliga utmaningen att verkligen leva enligt dessa principer. Som det ofta sägs, ”kultur äter strategi till frukost”, varje dag. Så, hur skapar vi som ledare den kultur vi verkligen eftersträvar? Med en öppenhet och generositet delar Jesper med sig av sin resa, hur han formulerade en vision och motiverade sitt team att verkligen sträva efter den. Så tveka inte, boka Jesper ”Bella” Berlin och fyll på med inspiration och motivation för framtida utmaningar och triumfer!

Alternativa föreläsare 

Petra Malm | Jonas Eriksson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.