Cassiani Fotinos

Hur får man arbete och privatliv att gå ihop utan att köra slut på sig själv? En högst aktuell fråga i dagens samhälle, och en som Cassiani Fotinos strävar efter att hjälpa såväl personer som organisationer att svara på.

Balansen mellan arbetsliv och privatliv är en utmaning för många människor idag, där gränsen mellan arbete och privatliv ofta suddats ut i spåren av digitaliseringen och hybridarbete. Därför är work-life balance i allra högsta grad en fråga för både individ och organisation. Medarbetare som mår bra är en investering, medan det omvända ofta slutar med kostsamma sjukskrivningar och mycket lidande.

Cassiani Fotinos är beteendevetare, föreläsare och coach med fokus på psykisk hälsa och worklife-frågor. Hon har examen inom psykologi och kompetens inom områden som arbetspsykologi, förändringsprocesser, ledarskaps- och organisationsutveckling och har erfarenhet av att arbeta med grupper och individer i behov av förändring.

I sina föreläsningar delar hon på ett tydligt, enkelt och underhållande sätt med sig av kunskap och inspiration kring hur du och ditt team kan arbeta för att skapa bättre hållbarhet hos både medarbetare och team. Hon lyfter både självledarskapet och arbetsgivaransvaret, exempel från verkligheten med hög igenkänningsfaktor och ger er konkreta råd, tips och verktyg att omsätta direkt i både arbetsliv och privatliv.

Genom att arbetsgivare, chefer och ledare tar ansvar för och lyfter psykosociala arbetsmiljöfrågor som stress och återhämtning, ges medarbetarna bättre förutsättningar att själva hantera sina egna work life-utmaningar, på och utanför jobbet. Det leder i sin tur till ökat välmående, mer arbetsglädje och färre sjukdagar.

”Stort tack Cassiani för att du kom till oss på Getswish med din föreläsning om worklife balance. Denna viktiga men ack så svåra fråga, där du lyckades förmedla värdefulla insikter på ett mycket finstämt och förtroendeingivande sätt, men även med ett inslag av humor. Vi fick med oss många bra konkreta tips att bära med oss i framtiden.”

– Swish

”Kan verkligen rekommendera Cassiani’s föreläsning! Hade förmånen att boka henne på World Mental Health Day.”

– Nordea

Alternativa föreläsare

Johan Bergstad | Lisa Clefberg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.