Fanny Widman

Fanny Widman har många år jobbat med försäljning och började tidigt reflektera över hur hon togs på mindre allvar än sina manliga kollegor. Hon hamnade många gånger i situationer där kunder ofta ville lära känna henne mer än vad affären krävde och i vissa situationer, t.ex. under möten, kände hon sig även som ett kuttersmycke och att hon lika gärna kunde gå och hämta kaffe.

Detta gjorde henne frustrerad och hon började fundera på om detta händer kvinnor som per definition har lyckats. Och om det gör det, hur tacklar de i sådana fall det? Fanny bestämde sig för att göra något konkret utav en utmaning som många kvinnor möter idag och startade podden Fannys Förebilder där hon intervjuar framgångsrika kvinnor som svarar på hennes frågor.

Idag har Fanny Widman intervjuat ett stort antal kvinnor, allt ifrån entreprenörer till Ebba Busch Thor, Amelia Adamo, Hélène Barnekow, Anna Kindberg Batra, Gudrun Schyman och många fler. Alla kvinnor hon intervjuar vittnar om samma känsla som Fanny själv känt, och sedan hon startade podden är det även många lyssnare som hört av sig till henne och vittnar om samma sak. Därför har hon nu utvidgat sin plattform till att vara ute och föreläsa om vad hon lärt sig genom de intervjuer hon gjort.

Du ska anlita Fanny Widman om du/din verksamhet vill:

  • Få en tydligare bild av skillnaden på hur vi bedömer män och kvinnor i ledande roller.
  • Förstå hur olika händelser i livet påverkar karriären på olika sätt för män och kvinnor .
  • Lära dig känna igen olika situationer som uppstår, hur vi kan tackla dem men också förekomma dem.

En del i att skapa jämställdhet tror jag är att prata om alla de där situationer som uppstår som en konsekvens av de strukturer vi fortfarande har idag. Medvetenhet är nyckeln till att förändra” säger Fanny.

Sagt om Fanny Widman:

”Fannys medverkan vid vårt kvinnliga nätverk på ICA var väldigt inspirerande och tankeväckande. Med sina erfarenheter, kompetens och sin härliga energi gav hon oss värdefulla perspektiv som ledde till ett extra givande nätverkande. Fannys sätt att direkt och utan omsvep sätta ord på utmaningar och möjligheter för kvinnor i arbetslivet borde många få ta del av”

– Eva Östh, Chef HR Business Partner Team på ICA Sverige AB

Alternativa föreläsare

Silvia Ingolfsdottir Åkermark | Emma Knyckare

Fanny Widman föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. framgång
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Jämställdhet
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Mångfald
tag copy 4 Created with Sketch. Värderingar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.