Jonas Hagström

Lyssna på en inspirerande föreläsning med Jonas Hagström!

Söker du inspiration och energi att skapa förändring och förbättring, för företaget, dig själv eller andra? Uppnå mål eller kanske förverkliga drömmar? Börja nu! Det kommer aldrig att komma en bättre tid eller vara bättre tajming senare.

Jonas Hagström är entreprenören som redan vid nio års ålder hade sin första affärsidé. Inspirerad av uppväxten med en galen entreprenörspappa har han genom livet förverkligat den ena idén efter den andra. Jonas har vägrat att lyssna på omgivningen som sagt ”det där kommer aldrig att gå” utan i stället anammat inställningen ”någon måste få det att funka”. Inställningen om att våga säga ja och prova sig fram har tagit Jonas ut på en fantastisk resa från uppväxten i fjällbyn Gräftåvallen med endast tolv invånare, till framgångsrik företagare, social entreprenör och hela vägen upp på Avicii Arenas scen tillsammans med Tomas Ledin. En resa som ju längre tiden går bara öppnar upp för allt fler unika möjligheter.

Jonas fängslar sin publik från första sekund och inspirerar med energi, mycket humor men också med gripande livsöden. Jonas pratar om hur vi alla med otroligt små medel kan göra skillnad för oss själva och andra. Hör historien om den galna pappan, Jonas företagande i musikbranschen och historien om den nationellt hyllade kören The Rockin Pots. En kör för nyanlända och svenskar att mötas i som inte bara gett fantastiskt positiva effekter för deltagarna, utan även lett till samarbeten med Tomas Ledin, Niklas Strömstedt och Let’s Dance-Tobias, och framträdanden i TV och på Eurovision Song Contest.

Låt er inspireras av hur man genom att våga säga JA, vara modig och tro på sig själv kan få det till synes omöjliga att bli möjligt. Man kan aldrig förutse exakt hur saker och ting ska bli, det enda man kan vara 100% säker på är att om man inte börjar göra någonting, då blir det ingenting alls.

Jonas Hagström har varit nominerad till såväl Årets företagare som Årets Eldsjäl och har även mottagit priset Årets Dörröppnare, Sveriges främsta integrationsinitiativ. 

Jonas Hagström föreläser om:

Entreprenörskap

Kreativitet

Inspiration

Förändring

Mod och att våga

Mångfald

Integration

Allas lika värde

Att alla kan göra skillnad

Sagt om Jonas

”Ordet inspirerande är inte tillräckligt för att beskriva hur bra det var. Riktigt bra budskap som alla skulle behöva höra och dessutom framfört på ett utomordentligt sätt. Betyg 5 av 5!”

”Jonas föreläsning satte sig rakt i hjärtat. Den hänförde, berörde oss alla och lämnade oss med en med skön känsla av inspiration”

Alternativa talare

Issa Ali | Christina Rickardsson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.