Mia Hultman

Med över tjugofem års erfarenhet av värderings- och förändringsarbete kallas Mia Hultman  ”värderingarnas rockstar”. Som en av Sveriges främsta experter på värderings- och utvecklingsarbete, har Mia arbetat med kunder som Adidas, Systembolaget och Preem.

I sitt arbete som föreläsare, facilitator och författare är hon otroligt uppskattad. Dels för sin expertis men även för sin förmåga att blanda aha-upplevelser från vardagen och egna erfarenheter med sin gedigna och breda kompetens inom området.

Mias förmåga att konkretisera och skapa resultat genom värderings- och förändringsarbete har lett till stora framgångar för både verksamheter och individer. Genom att skapa förståelse för hur värderingar både internt och externt formar verksamheten, medarbetare och kundkretsen har Mia Hultman hjälpt stora företag och organisationer att driva sin egen positiva förändring och framgång samt att implementera bestående resultat.

Oavsett om det rör sig om en föreläsning eller ett större förändringsarbete har Mia en talang för att lyssna och anpassa sitt arbete efter målgrupp och bransch. I sitt arbete med större förändringsprocesser har Mia bland annat arbetat med Systembolaget, Kommuner, BankGirot, HSB, Preem, SATS, Sophiahemmet, Schibstedt – alla med fantastiska resultat!

Som författare med fokus på förändring och värderingar har Mia Hultman skrivit tre böcker med olika perspektiv som utgångspunkt. Som Mia själv formulerar det: ”Det är inte en värdegrund, utan en värdekultur. En värdekultur driver sig själv vidare, skapar värde och öppnar upp för möjligheten att utvecklas”.

Alternativa föreläsare

Susanne Canu | Mia Törnblom


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.