Jennie Sinclair

Jennie Sinclair bjuder på en framtidsvision där vi får följa med på en spännande resa om vad en maskin kan göra för oss, och vad det då blir att vara människa.

Just nu lanseras AI-teknik som kommer accelerera hastigheten på arbetsmarknaden på en nivå vi aldrig tidigare skådat. GPT-4 gör allt från research till ren innovation och ersätter eller kompletterar många av de arbetsuppgifter vi idag känner till och behärskar. Vi är sent ute men kan fortfarande identifiera de förmågor vi behöver lära oss eller utveckla för att klara skiftet.

Jennie Sinclair är investerare och entreprenör inom tech och kommunikation med erfarenhet från startup till storbolag som hitta.se, Schibsted Growth, Telia Infomedia, Sigma och Nexer. Jennie jobbar för att se till att stora teknikskiften gynnar så många människor som möjligt samt se till att vi skapar en framtid i ständig förbättring. Hon har arbetat med AI-relaterad information sedan 1997 och har stor erfarenhet, kunskap och konkreta metoder som hon generöst delar med sig av i sina föreläsningar.

Bland Jennies tidigare uppdragsgivare återfinns bl.a. Almi, Storebrand och Nexer Future Lead Program. Hennes föreläsningar har också diskuterats under Åre Business Forum hos Dagens Industris panel om framtidsspaningar. Jennie har även gästat Ekonomibyrån i SVT för att belysa AIs effekt på jobbmarknaden.

Alternativa föreläsare

Charlotte Mattfolk | Stefan Hyttfors | Jackie Kothbauer


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.