Judith Wolst

Judith Wolst är entreprenör, digital strateg och uppskattad författare. Hon har arbetat med internet och digitala frågor sedan 2005 och har lång erfarenhet av digitalt förändringsarbete i näringslivet. Judith har bland annat grundat och varit VD för den tongivande digitala kommunikationsbyrån For Sure. Hon varit nyckelperson i två svenska valrörelser och ansvarat för den digitala utbildningen på Berghs School of Communication. Judith blev utsedd till Supertalang redan år 2009 och hon medverkar löpande i svensk media som digital expert.

Som talare är Judith en av Sveriges skarpaste inom sitt område och har en förmåga att engagera och entusiasmera sin publik. Hon presenterar sina budskap på ett både lättbegripligt och underhållande sätt. Hennes styrka ligger i att blanda inspiration med konkreta och användbara verktyg för målgruppen hon föreläser för.

Judiths föreläsningar
För tio år sedan stod Judith på scener och pratade ivrigt om att tekniken skulle ge oss ökade valmöjligheter och större frihet. Hon bloggade om hur internet skulle demokratisera ordet. Visst har våra liv, både i det lilla och i det stora, på många sätt blivit bättre. Samtidigt har vi landat i en nutida digital värld som sätter krokben för demokratin. Genom att möjliggöra att falska nyheter sprids och att trollarméer sprider propaganda.

På ett lättbegripligt sätt definierar Judith digitaliseringen och vad den har inneburit. Hon reder ut vad vi behöver veta och hur vi på bästa sätt hanterar den – både som individer och som företag.

Judith Wolst kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här är exempel på rubriker:

  • Digitalisering & framtid – vart är vi på väg?
  • Digitalisering & hållbarhet – teknikens roll i den gröna transformationen.
  • Digitalisering för kommuner och offentlig sektor.
  • Digital Panik – människan i förändringen.
Fotograf: Maria Östlin

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.