Karin Adelsköld

Karin Adelsköld en mångsysslare av rang: komiker, teknikjournalist, författare, entreprenör och dessutom en av Sveriges mest populära föreläsare! Hon har fått pris för sina framgångsrika bloggar, drivit företag, skrivit böcker och turnerat som stand up-komiker. Som om inte detta vore nog har Karin även blivit utsedd till Årets kvinnliga komiker, Sveriges mest kreativa på webben samt till Hedersdoktor.

Men det kan också bli för mycket av det goda: hon har även drabbats av utmattning. Lyssna på när Karin Adelsköld berättar om vägen tillbaka efter utmattningen och hur vi med humor och självinsikt kan hålla stressen på en frisk nivå.

Karin Adelsköld är utbildad kulturvetare med mångårig erfarenhet av mediebranschen. Hon har bl.a. varit producent och programledare i Sveriges Radio, PR-konsult i Agency och flitigt bokad komiker, föreläsare, författare och bloggare i eget företag.

Hon har uppmärksammats som en stark och viktig röst inom kreativitet, teknik och jämställdhet. Hon har varit Tillväxtverkets ambassadör för kvinnors företagande, medverkat i Teknikdelegationen, startat PMS-förbundet samt den prisbelönta teknikbloggen ”Lilla Gumman”.

År 2011 utsågs Karin Adelsköld till Årets kvinnliga komiker. Året därpå blev hon Sveriges mest kreativa på webben. 2017 fick hon den prestigefyllda utmärkelsen Hedersdoktor vid Lunds tekniska högskola tack vare sitt arbete med att göra teknik intressant och lättillgängligt för en bredare publik.

Insjuknandet i utmattningen kom som en total överraskning för Karin – hon älskade ju det hon gjorde, men det gick plötsligt inte längre. ”Det jag gör är ju roligt! Inte kan man väl bli utmattad då?”.

Nu föreläser hon om hur vi kan förbättra vår förmåga att lyssna på kroppens signaler, om prestationskrav, skam, pauser i vardagen och om den långa vägen tillbaka. 2018 utkom hennes bok Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje.

Karin är en skicklig föreläsare som kan förklara teknik på ett roligt och lättillgängligt sätt. Hon vet precis hur man på bästa sätt använder humor för att få fram ett budskap. Hennes föreläsningar är underhållande, berörande och lärorika.

Du kan även anlita Karin som konferencier eller moderator för att säkra ett proffsigt evenemang.

Du ska boka Karin Adelsköld när du/din organisation vill:

  • Lära dig mer om hur du kan hitta vägen tillbaka från utmattningssyndrom och hur du med humor och självinsikt kan hålla stressen på en frisk nivå.
  • Följa med på en guidad tur genom digitaliseringens spännande värld – Hur kommer våra liv, relationer och arbeten att förändras? Hur har de förändrats bara under de senaste åren? Lär dig att använda sociala medier på ett smart och snyggt sätt!
  • Ta del av en inspirerande föreläsning som belyser humorns vikt i vardagen för att förebygga, hantera och minska stress.

Exempel på föreläsning med Karin Adelsköld:

Kul på jobbet! Humor på arbetsplatsen, är det verkligen något vi behöver? Så in i bomben! Forskningsresultaten är tydliga: glada anställda presterar bättre, medarbetare som har kul känner minskad stress och kunder som får skratta köper mer. Dessutom är humor den mest effektiva metoden för god arbetsmiljö och färre sjukskrivningar. Någon som behöver fler argument? ”Kul på jobbet” är den enda föreläsningen i sitt slag: en humoristisk lektion som gör dig mindre stressad av bara farten. Med glimten i knegarögat lär den ut grunderna för att skapa en rolig arbetsplats – oavsett var du jobbar och med vad.

Alternativa föreläsare

Elizabeth Kuylenstierna | Mattias Ribbing

Foto: Theresia Köhlin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.